Cadet masculí B: B.Vilafant 52 - CE Joventut Celrà B 50

Han jugat: Arnau Pararols (10), Ferran Baraut (6), Nil Gironès (5), Pau Isidoro (-), Adrià Quintana, Àlex Palomeras, Arnau Caritg (10), Ismael Torres (11), Pep Sala (10) i David Sedano.
Baixes: Àlex Crespo.

Parcials: 11-16, 15-18, (26-34), 9-11 (35-45), 17-5 (52-50)
Tirs lliures: 2/8. 4 triples, 2 Arnau P. i Pep.

"Per ben poc"

Partit fluix jugat contra un dels últims classificats de la lliga, No ens hem de quedar només amb la remuntada i la victòria, que tot i que és una gran alegria per l'equip, hi ha molts punts on hem fallat durant el partit i que hem d'arreglar.

Primer quart començat amb molt bones sensacions, ritme ràpid de joc, moviment en atac, tot i que molt tous en defensa: tot això ha desaparegut al minut 6. Hem vist que el rival, on a casa seu havíem guanyat d'uns 20 punts, plantava cara i hem deixat de defensar i atacar amb criteri, amb la qual cosa hem acabat el quart amb un parcial de 2-8 en contra, 5 punts per sota.

Els dos primers minuts del segon quart, ens hi hem tornat a posar, i el parcial ha estat de 7-2 a favor, però al veure el marcador empatat 18-18, a dormir altre vegada. Conseqüència: monòleg de l'equip visitant i parcial de 2 a 16, (14 punts per sota). Per sort, els dos últims minuts abans del descans hem tornat a despertar i hem anotat 3 cistelles consecutives per maquillar el marcador.

El tercer quart, havia de ser el bo, sortint agressius com els dos últims minuts jugats, però no ha estat res d'això: sense idees en atac, fluixos en defensa. Un quart dolent pels dos equips en general.

Començàvem els darrers 10' perdent de 10, se'ns acabava el temps: ens hi posàvem o se'ns escapava el partit. La defensa ha estat increïble, només hem encaixat 5 punts en aquest quart. Si a l'últim quart, teòricament quan estem més cansats només permetem que ens facin 5 punts, per què no ho fem els 30 primers minuts quan no estem tant fatigats? En atac, tot i que no hem jugat a gaire res, l'Arnau Caritg ha agafat la responsabilitat i ha anotat 6 punts seguits acompanyat dos minuts després per un triple de l'Arnau Pararols a taulell, que ens feia posar un punt per sobre. Altra vegada, veient-nos guanyadors, hem afluixat el ritme, i en un minut dolent, hem rebut els únics 5 punts del quart. A falta de 55'', a quatre punts per sota, semblava difícil tornar-se a posar per davant, però llavors ha aparegut en Pep Sala: pilota ben moguda i triple des de la cantonada per posar-nos a 1. Bona defensa de l'equip recuperant la pilota i falta a Ferran Baraut que falla els dos tirs lliure a falta de 15'' però l'Àlex Palomeras agafa el rebot ofensiu i treu la pilota a fora per Arnau Pararols que inverteix cap a Pep Sala que sense pensar-s'ho, torna a llançar des de 6,25 i anota el seu segon triple per posar l'equip 2 amunt a falta de 10 segons per acabar el matx. Últim atac amb presses pels visitants que llançen fins a dues vegades però la pilota no entra i final.

QUIN PATIR.

Felicitar-vos a tots per l'esforç fet i la victòria aconseguida, però com hem dit abans, hi ha molts aspectes en què hem fallat i d'això també n'hem de ser conscients. En parlarem dilluns a l'entrenament.