Cadet masculí B: CB Olot "A" 75 - B.Vilafant 31

Han jugat: Arnau Pararols (5), Nil Gironès (-), Pau Isidoro (3), Adrià Quintana (6), Àlex Palomeras (3), Arnau Caritg (3), Ismael Torres (8), Pep Sala (4) i David Sedano (-).
Baixes: Ferran Baraut i Àlex Crespo.

Parcials: 19-8 / 15-5 (34-13) / 22-9 (56-22) / 19-9 (75-31).
Tirs lliures: 11/19.

Partit molt fluix el jugat contra el tercer classificat de la taula. Ens costa molt atacar (cap quart hem arribat als 10 punts), ja sigui per l'edat, per el físic, la concentració, la intensitat o poseu-hi l'excusa que volgueu, però el que no té perdó és la pèssima imatge que donem en defensa: defensem a tres metres, deixem passar, no defensem talls, no parlem, les ajudes arriben tard... Això es porta treballant tota la temporada i se sap fer, però es tracta de voler-ho fer.

SENSE DEFENSAR NO ES POT COMPETIR.

Pel que fa a l'atac també es porta treballant al llarg de la temporada i se segueix fent, i també ho sabem fer, però després en els partits no ho sabem aplicar degut a precipitacions, nerviosisme, intensitat, concentració, etc.

El tema de les pilotes perdudes i les passades comença a ser molt preocupant, hem de mirar d'escollir bé la passada i jugar amb més calma al que sabem.

A nivell individual, felicitar a l'Adrià Quintana pel partidàs que ha fet, demostrant que l'esperit de lluita no s'ha de perdre en cap moment i ensenyant com ha de ser un bon company d'equip. Només puc dir-te una cosa: OLÉ, OLÉ i OLÉ, segueix així nano!

Tot i els mals resultats, no ens hem d'enfonsar, i m'agradaria remarcar que tots tenim la nostra feina: els jugadors treballar, treballar i treballar per aprendre, els entrenadors ensenyar i corregir i els pares animar, animar i animar a l'equip a seguir creixent.

Fins demà.


Fotos: Marta Tarradas.

Comentaris