Cadet masculí: B.Vilafant 51 - UER Pineda de Mar 42

B.Vilafant 51: Arnau (6), Lluc, Martí P.(16), Guillem P.(2), Guillem C.(8), Andreu (7), Adrià, Sergi, Martí D. (8), Marc, Pau (4). Tirs lliures 3/10. Triples 1 .- Martí D. 46 rebots.- 32 defensius (7 Martí P., 5 Andreu) 12 Ofensius (3 Martí P., 3 Andreu). Lesionat: Kike

UER Pineda de Mar 42: Mansachs, Sola (3), Ferron, Navarro (3), Arjona (2), Noguera (2), Perpiñà, Blanchart (9), Mas (12), Carbonell (7). Tirs lliures 3/14. Triples 2.- Sola, Navarro.

Parcials: 13-11, 14-6, 12-10, 12-15.

En l'anterior partit contra el Pineda a casa havíem perdut. La seva defensa en zona ens va fer molt mal. Per contrarestar-la volíem donar molta velocitat al joc. Al final no ha estat un dels partits més brillants en aquest aspecte.

Quan ells han defensat en zona, s'ha atacat relativament bé, sobretot quan no ens precipitem. En defensa, no gaire res a dir, s'ha defensat amb molta intensitat. Però continuem fallant en l'1x1 i les ajudes es fan molt a sota de la cistella, donant facilitats a rivals amb la qualitat del Pineda.

Una gran segona part ens ha donat una diferència de 10 punts, que ens ha permès jugar amb certa tranquil·litat. Aquesta diferència l'hem ampliat fins a 17 punts quan faltaven 3 minuts per acabar el partit. Però aquí, hem començat a patir, ells han augmentat la intensitat en defensa, nosaltres ens hem bloquejat en atac i de 17 hem passat a 9 punts.

Què ha fallat en aquests minuts? Evidentment la defensa del Pineda ha estat molt important. Però nosaltres no hem atacat correctament la seva zona i aquí la culpa és meva, no us he donat totes les "indicacions", "explicacions" que calien. Dimarts intentarem esmenar-ho.

Felicitats a tots, en especial a l'Adrià pel seu debut i agrair-li l'ajuda.