Cadet masculí: DOTS Sant Quirze 47 - B.Vilafant A 49

DOTS Sant Quirze 47: Sa (9), Poza(10), Garcia (10), Perez, Parra (11), Cadenas, Ami (2), Castelló(2), Rueda (2). Tirs lliures 10/18. Triples.- 3 Poza.

B.Vilafant 49: Arnau (6), Lluc (2), Martí P.(14), Guillem P.(3), Guillem C.(5), Andreu (9), Kike (3), Martí D. (5), Pau(2). Tirs lliures 10/19. Triples 3 .- Guillem C., Guillem P., Martí P. Rebots 46. Defensius 32 (9 Andreu) Ofensius 14 (5 Pons) 

Parcials: 7-17, 12-8, 12-14, 16-10.

Nova victòria en una pista molt difícil, pocs equips ho aconseguiran.

Bon inici de partit, amb tres grans primers quarts, on s'ha de destacar (com sempre) la falta d'encert en cistelles fàcils i els errors en els tirs lliures. Aquests errors ens deixaven amb "només" 8 punts d'avantatge al final del tercer quart, i deu llargs minuts per davant.

Dels tres primers quarts destacar el primer, on hem jugat a un ritme brutal amb una gran aportació de tots els jugadors, donant molta velocitat al joc. En la resta s'ha baixat una mica el ritme.

Però anem a l'últim quart, on hem decidit que no volíem jugar a res. Hem deixat d'atacar i ens hem limitat a tirar de tres (amb els nostres grans percentatges). Ells han continuat atacant i defensant amb la mateixa intensitat i han anat retallant la distància fins a posar-se un per sobre a tres minuts del final. A partir d'aquí desencert total per part dels dos equips, amb victòria nostre per dos punts. Gràcies a un parell d'accions individuals per part nostre i que ells han començat a fallar tirs lliures.

Aquest partit ens ha de servir de lliçó. Un gran entrenador del nostre club (evidentment no sóc jo) diu: "quan més cansat estàs, més has de fer servir el cap". 

Ara el més important és que en Marc es recuperi i pugui tornar als entrenaments (li espera un concurs de triples a Santa Coloma). La resta és un joc i com a tal l'hem de viure i gaudir.

Felicitats





Fotos: Dani Cuadrado. Més imatges, aquí.

Comentaris