Júnior Masculí: B.Vilafant 69 - CB Banyoles 49

B.Vilafant: Parra (7), Carreras (13), Vehí (6), Pons (5), Castillo (7) -cinc inicial, Palol (15), Peral (6), Vergés (3), Cortada (7), Descamps.
Faltes personals : 13 Tirs lliures:15/19

CB Banyoles: Julià (8), Parés J. (13), Cels (6), Parés P., Colomer, Fabrega (2), Pastells (2), Maso (2), Riu (16), Anton, Serra.
Faltes personals: 20 (eliminat Julià 38) Tirs lliures:4/9
Triples :1/9(Pares J)
Rebots defensius: 26 (Riu 6).
Rebots ofensius: 19 (Parés J. 4)

Seguim en un moment dolç de joc que ens permet guanyar partits encara que no tinguem bons percentatges de tir (2/10 en tirs de tres i 24/63 tirs de dos), però com sempre la defensa ens indica el camí.

El primer partit contra el Banyoles ens vam emportar el dolç sabor de la victòria, però vam patir molt. En aquest ens presentàvem amb una bona ratxa de victòries i joc, però amb la baixa del nostre millor anotador, ells tampoc venien amb tot l'equip i, en principi, també eren baixes importants. Que faltaven anotadors es va veure al marcador del primer parcial (13-9).

A nosaltres ens va costar molt entrar al partit: movíem la pilota bé i fèiem grans accions ofensives que no tenien premi en forma de cistella, ells fallaven com nosaltres, però tenien segones opcions gràcies al rebot ofensiu (fins 19). Tot i això el pujar una mica el ritme ens deixava una petita avantatge.

El segon quart comença una mica millor i ens deixa augmentar l'avantatge a deu punts a la mitja part (29-19), marxem al vestuari amb un sabor agredolç, però pensant que podem fer millor les coses.

El tercer quart va ser el nostre millor període, ells van canviar a una 1-3-1 que ja no van deixar en la resta de partit nosaltres la vam atacar amb solvència encara que en un moment els va servir per entrar al partit amb un parcial de 0-8 (33-27 minut 24), després d'això un altre moment dolç en defensa i parcial favorable de 18-6 (51-33) per acabar de tancar el partit.

L'últim quart a l’igual que la setmana passada ja no va canviar res, ells no van baixar mai els braços, però no va ser suficient. Arribem a la màxima diferència a dos minuts del final (69-43) que un parcial de 0-6 deixarà amb el resultat final de 69-49.

Bon partit fora de coses puntuals (encert de cara a cistella quan hi ha situacions clares i control del rebot a la nostra cistella),i bones sensacions com recuperar l'encert al tir lliure(15/19) i ser capaços de atacar una zona 20 minuts sense perdre la paciència.

Ens n’anem amb el dolç premi de la victòria i amb la sensació de que continuem amb un dolç moment de joc.