Júnior masculí: CB L'Escala 61- B.Vilafant 92

Bàsquet Vilafant: Palol (7), Parra (25), Peral, Vehí (8), Fernàndez (6) -cinc inicial, Vergés (4), Cortada (8), Batlle (23), Pons (9), Pellejero (2).
Faltes personals: 21(eliminat Pellejero 37'). Tirs lliures: 15/27
Rebots defensius: 26 (5 Vehí, Palol, Pons). Rebots ofensius: 13 (Vehí, Palol, Vergés)

CB L'Escala: Falgas (8), Tolra (13), Pérez, Figueres (3), Carmona (21) -cinc inicial, Geli (15), Espinosa (1).
Faltes personals: 22 (eliminats Falgas 33', Peréz 33', Carmona 36'). Tirs lliures: 10/17
Triples: 3/18(Carmona)
Rebots defensius: 19 (6 Geli). Rebots ofensius: 21 (8 Geli).

Un altre partit, una altra victòria. Estem en un moment plàcid des de la derrota del partit contra els líders estem imbatuts, i sembla que hem trobat el camí. Tot es basa en una defensa que sempre acaba donant els seus fruits. En aquest cas al primer quart, agressiva defensa que es converteix en un parcial de 8-27 gràcies a les pilotes robades que es transformen en contraatacs. El partit estava sentenciat i nosaltres així ho vam veure resultat: una petita relaxació que ens costa perdre el parcial (24-18). En principi, res perillós però amb l'experiència del partit d'anada no ens podíem refiar.

A la represa es va tornar a ser l'equip que sap defensar, al principi tímidament (18 al tercer quart) però després al nivell que estem acostumats (11 a l'últim). Ells eren pocs (7) i el no cuidar-se de fer faltes tontes els va suposar acabar amb 4 els últims minuts però a aquestes alçades el partit ja estava sentenciat (58-83 minut 36). Per valorar què seríem capaços de fer si tanquéssim el rebot a la nostra cistella: ens vam agafar fins a 21 rebots, o de tenir una mica més d'encert des de 6,25, vam fer 1/11.

Per tot a la resta res a dir, com sempre ja sabem a què juguem i som capaços de prendre la millor decisió, després l'encert ja és una altra història, però, de moment, ens conformem amb que penseu que no és poc. Res més a dir; en una setmana acabem la lliga i depenem de nosaltres mateixos per acabar en una posició que al principi no hauríem ni somiat, no deixem passar l'oportunitat.