Mini femení: CB Bescanó 76 – B.Vilafant 2002 68

Han jugat: Ìngrid, Sara, Carla Rebollo, Aina, Laura, Ruth, Èlia, Clara, Carola.

Parcials: 5-2, 10-11, 5-11, 6-12, 14-2, 12-12, 7-4, 17-14

Molt bon partit.

Aquesta setmana hem anat a la pista d'un dels millors equips de la competició, que ens va guanyar de 15 punts a casa. A més amb dues baixes sensibles que ens han donat menys opcions a l'hora de donar descans a les 9 jugadores que han jugat.

Tot i la derrota hem sortit molt contents ja que hem tornat a veure l'equip que ens agrada i que últimament semblava desaparegut.

Per primer cop hem passat i tallat amb la intenció de rebre (fins ara ho fèiem però sense cap sentit) i això ha permès moltes cistelles. S'ha jugat molt bé l'1x1 i hem estat molt acertades a l'hora de doblar pilotes a les jugadores interiors, també hem perdut menys pilotes en atac.

Tot això ha permès anotar 68 punts que no està malament.

Fins aquí l'apartat de l'atac i allò que hem fet bé.

Ara toca la defensa i allò que hem de millorar.

És molt difícil guanyar partits si concedim tantes facilitats en defensa. El que hem de millorar i que s'ha fallat molt al partit ha estat el balanç defensiu (ens quedem mirant la nostra jugadora durant el rebot i permetem contraatacs molt innocents), d'aquí venen quasi bé 20-25 punts dels 76 encaixats. 

L'altre error greu que hem comès està en les ajudes. Moltes vegades o sortim tard o bé sortim amb els braços enlloc de sortir amb tot el cos.

Només queda donar-vos l'enhorabona per tornar a ser vosaltres i fer una petita reflexió: tothom pot cometre errades però només aquelles persones amb actitud i ganes són capaces d'esmenar-les.

Aquesta és l'actitud! Ens veiem dilluns!





Fotos: Glòria Angulo, Sergi Poch.

Comentaris