Mini femení: EEM Caldes de Malavella 46 - B.Vilafant 2003 44

Parcials: 4-12, 6-4, 8-10, 10-2, 0-6, 2-3, 8-7, 8-0.
Tirs lliures 3/6
Jugadores: Martina (7), Mar, Alena (11), Núria (10), Estela (5), Nora (2), Daniela (2), Estel (2), Amàlia, Xènia (6).

Primera derrota en 12 partits contra un rival que a casa vam guanyar de 23.
Ha estat un bon partit en general i la derrota és més mèrit de les rivals que demèrit nostre.

Hem començat el partit dominant el joc estàtic sense masses possibilitats de córrer al contraatac per culpa de les dimensions reduïdes de la pista. 

A partir del quart quart les rivals han pujat la intensitat defensiva fins i tot amb tres contra un a la pilota deixant dues jugadores de molta envergadura al mig de la pista. Es tractava, al meu entendre, d'una defensa il·legal, ja que en atac estàtic continuaven igual, no seguint a la seva defensora però l'àrbitre, no ho va saber veure igual.

De qualsevol manera, vam errar moltes passades per manca de mobilitat i velocitat. A mesura que avançaven els minuts, es va permetre massa contactes de les rivals que suplien la seva manca de qualitat, en agressivitat defensiva que l'àrbitre no va saber o voler aturar.

Arribem a l'ultim quart i alguns punts no anotats per la taula, triples que van constar com a dos, va fer que arribéssim a la pròrroga, però després d'un recompte minuciós se'ns va donar el partit perdut per dos punts.

Es van viure alguns moments de crispació entre els pares i la taula, ja que semblava fet amb mala fe, però pensem que es tracta d'esport amateur en edat de formació i el més important és que les nenes aprenguin que aquests són els partits que els servirà per millorar i si per les rivals el mes important és guanyar jugant al límit incomplint el reglament ja s'ho trobaran.

Ben jugat i a continuar entrenant.


Comentaris