Preinfantil masculí: B.Vilafant 16 - C.B Llagostera 67

Dues Parts. I detalls

Vàrem jugar: Andreu, Arnau R, A. Pibe, Miqui, Jordi i Joan. I la col·laboració dels minis, Pau i Isaac.

A partir del cinquè quart, vàrem baixar molt el nivell físic i això es va veure amb una sèrie ràpida de cistelles que va eixamplar la distància al marcador que va fer enfonsar-nos anímicament ( i les cames pesen més) i ja no hi va haver partit.

Tot i així els primers quatre quarts veren ser força interessants, bones defenses i atacs amb molts espais i fent passar i tallar amb coherència i paciència. Fins i tot vam guanyar un dels quarts amb un 8-2.

Hem de seguir treballant en aquesta línia, veient que si fem les coses bé en defensa, els atacs són més fluïts. Avui la crònica no és gaire extensa, però és que no hi ha massa més a dir.

Felicitar als minis i agrair-los el cop de mà. Esperem poder seguir comptant amb ells en un futur.
Intentar aconseguir un nivell físic que ens permeti ser combatius més minuts els caps de setmana.
Seguir venint a entrenar amb ganes d'escoltar i pensar. I sobretot aprendre.