Preinfantil masculí: B.Vilafant 55 - Athletic Silenc 68

Varen jugar: Andreu, Arnau R, Jordi, A. Ayats, Miqui, Joan i Lluís i varen venir els minis Isaac, Pau Sala i Albert.

Competir

Si bé en la majoria de partits que hem jugat aquest any, destacàvem petits detalls de bon joc, aquesta vegada va ser just al revés. Vàrem ser molt competitius quasi bé tot el partit, amb poques pilotes perdudes, tant quan no ens pressionaven a tota pista com quan ho van fer. Bones accions i bones decisions en atac i, aquesta vegada, els mals moments varen ser petits detalls, alguna badada en defensa que va ser el que no ens va permetre endur-nos el partit.

Però hem i volem ser justos, durant tot l'any hem volgut posar per davant la progressió que hem tingut per sobre del resultat i premiar l'esforç dels nois a pista per sobre del resultat final.

Afegir que les coses sempre són una mica més senzilles quan tenim deu jugadors per fer rotacions.
Finalment, i malgrat no destaquem mai accions individuals, volem destacar la passa endavant que han fet quasi bé tots els jugadors, però ens sembla de justícia destacar la bona actitud que va tenir en Lluís, que no va poder jugar tot el que volíem i es mereixia per les cinc faltes que va fer, però que va estar molt actiu el temps que va estar en pista.

Nois, aquest és el camí, felicitats a tots i 
Treball treball i treball.


 



Fotos: Àfrica Jou.

Comentaris