Preinfantil masculí: CB Fontajau 64 - B.Vilafant 13

Han jugat: Andreu, Arnau R, Miqui, Jordi, A. Pibe, i Joan I ens han ajudat els Minis: Marc i Isaac.

Jugàvem l'últim partit de la lliga contra els segons. El resultat no era el més important. Estem satisfets amb l'actitud general, tenint en compte la diferència entre els dos equips.

Tot i així, portem 22 partits aquest any i seguim tenint problemes en les preses de decisions. Massa vegades, en general i en aquest partit, perdem la pilota en accions que no són de mèrit dels rivals si no que es produeixen per errades nostres.

També és veritat que aquestes errades són cada vegada menys de caràcter tècnic, ja que, en comparació a principi d'any, perdem moltes menys pilotes per dribling. En seguim perdent però no tantes. El que sí que ens preocupa és les pilotes que perdem per precipitació en la passada o per mala execució de la passada; massa toves, bombejades, a l'espai o directament a les mans del rival.

L'altra cosa que ens amoïna és un punt de falta de "sang", és a dir, l'espurna aquella per lluitar el rebot, per voler superar el rival, per voler evitar que ens passi o per anar a buscar una pilota solta o a terra. També és veritat que aquesta espurna és més fàcil de tenir quan a nivell de marcador la cosa està més disputada. Gràcies al minis per la seva aportació.

Valorem positivament l'evolució i us animem a seguir. I 
Treball treball i treball


Comentaris