Premini masculí: CB L’Escala 39 – B.Vilafant 81

Jugadors: Albert, Ciro, Jofre, Nil, Jan, Neó, Pep, Pau.
Parcials: 3-11, 5-9, 0-12, 6-6, 3-14, 2-8, 12-7, 8-14.

Aquest dissabte hem jugat un molt bon partit amb L’Escala. Tot i que per l’escalfament no semblava que pogués ser així, hem sortit molt, molt intensos en defensa i acabant molt bé els atacs. Hem començat movent bé la pilota, seleccionant molt bé les ocasions de tir i hem tingut molt encert. La intensitat en defensa, que l’hem mantinguda bona part del partit, ens ha permès sortir moltes vegades en contraatac, sent capaços d’aixecar el cap, buscant al company que corria i passant bé la pilota. Hem fallat moltíssim, però hem tingut un ritme molt alt, que ens ha fet disposar de moltes ocasions per atacar.

Hem tingut alguns moments de descontrol a la pista en els que ens ha faltat un punt de pausa; en atac hem tingut alguns minuts, que vist l’encert del primer quart amb els tirs, tothom s’ha apuntat a la festa i no es buscaven altres opcions per acabar els atacs que no fos el tir exterior. I en defensa, les ganes de pilota feia que no defenséssim cadascú al nostre jugador sinó que anéssim tots a on era la pilota. Per la resta del partit, no podem més que fecilitar-vos pel gran treball que heu fet. Agrair, altre cop, l’ajuda d’en Pau i en Jan.

Les ganes, la intensitat que hem posat TOTS avui en el partit, tant en atac com en defensa, és la que hauríem de tenir sempre. Moltíssimes felicitats a tots!








Fotos: Susanna Blanch. Més imatges del partit, aquí.

Comentaris