Sènior femení: Petit Plançó Olot 61 - Sènior Femení B.Vilafant 62

B. Vilafant: Paula, Laura, Elena (10), Ruth (4), Marta (4), Ari (11), Gio (27), Eva i Maria (6).
T.Ll: 15/23 5 triples (Gio 2, Maria 2, Ari) 15 Faltes.

Petit Plançó Olot: Torrent (10), Sancho (10), Guix (8), Señe (12), Garcia (17), Espuña (4) i Plana.
T.Ll: 8/23 5 triples (Garcia 3 i Sancho 2)). 19 Faltes. Eliminada Plana.

Parcials: 10-23, 25-16, 18-18, 8-5


Victoria agònica

El record del partit anada on vam guanyar a la pròrroga davant un rival que tenia una facilitat enorme per fer triples ens marcava què havíem d’intentar fer per guanyar. 
I el primer quart hem aconseguit fer-ho: defensa intensa sense deixar opcions de tirs exteriors, agressivitat en atac, mirar de córrer. Com a resultat, un primer quart molt bo aconseguint una certa distància al marcador que ens donava tranquil·litat.

Però vet aquí que la resta del partit no ha estat així. A partir d’aquí només en moments puntuals en fet les coses que havíem parlat, la resta hem anat a remolc seu. Hem volgut atacar només amb tir exterior, fent tirs tous i en defensa no hem tingut l’agressivitat necessària (només 15 faltes).

L’inici del segon quart un triple seu per tauler quan s’esgotava la posició els ha donat ànims, han pujat la intensitat tant defensiva com ofensiva i nosaltres l’hem baixat. Al minut 5 el partit ja estava igualat (+3 per nosaltres) i fins al final hem aconseguit mantenir el mínim avantatge de 4 punts.

Del parlat a la mitja part, només començar el tercer quart ja s’ha esfumat per pilotes perdudes en males passades, males decisions en atac i fluixa defensa posant-se per davant (+3) al minut 3. En un tornar a començar, amb molt esforç i amb algunes bones accions defensives i ofensives aconseguim un mínim avantatge.

I el darrer quart ha estat el quart de la por. Cap dels dos equips ha sabut controlar el partit. Elles amb defensa zonal ha fet que nosaltres féssim un atac nefast: excessiu tir de 3, quan corríem no sabíem triar la millor opció, no teníem mobilitat i sota cistella érem toves. En defensa hem anat a remolc seu però per sort per nosaltres el seu % en tirs lliures ha estat molt dolent (2/10 al darrer quart i 8/23 en tot el partit).

Amb això al minut 7 ens havien capgirat el marcador (+2) però l’únic triple que hem fet en aquest quart l’hem aconseguit immediatament a la següent jugada. I als darrers 3 minuts el marcador ja no s’ha mogut. Han fallat 4 tirs lliures (els ha tremolat la mà) i al darrer atac, quedant 10” no ens han pressionat, amb la qual cosa només hem hagut d’aguantar la bola per poder guanyar el partit.

Vull pensar que les 3 derrotes consecutives que havíem tingut ens ha afectat de forma que no haguem pogut fer el joc que podem i sabem fer.

Amb tot, i a falta d'una jornada per la fi de la primera fase, hem assegurat la quarta posició de la lliga, sent un èxit per un equip completament nou i molt jove. Només ens queda posar la cirereta a la segona fase. Ànims que podem !!!!





Foto: Jordi Vergés.

Comentaris