Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 74 – Aecam Malgrat 07 60

Bàsquet Vilafant – 74 – Adrià (17), Albert (7), Aleix (6), Sergi (7), Jordi (3) – cinc inicial –P. Capel (-), Pere (4), P. Castillo (-), D. Brun (14), Andreu (8), P. Batlle (8) . 19/24 T1, 17/38 T2, 7/20 T3, 2 Adrià i Aleix, 1 Jordi, Brun i P. Batlle. 32 Rebuts (Sergi 10), 26 Def (Sergi 8), 6 Of (Sergi 2). 20 Faltes, Cap Eliminat.

Aecam Malgrat 07– 60 – Cabré (11), Escobar (-), Montes (13), Alarcón (4), Carbonell (11) – cinc inicial – Lamero (-), Creus (6), Martí (2), Clopés (-), Basart (3) i Perez (8). 13/21 TL, 3 Triples, Cabré, Alarcon i Basart. 24 Faltes, Cap Eliminat

Parcials: 12-14, 29-14 (41-28), 13-15 (54-43), 20-17 (74-60)

Partit més que acceptable davant 50 espectadors que van poder comprovar que el club té un futur molt prometedor.

Primer quart amb bon ritme però poc encert, tant en el treball defensiu com en la tria de la millor opció en atac.

La tònica s’ha mantingut fins a mitjans del segon quart, on per errors en les ajudes i en el rebot defensiu no eren capaços de posar-nos per davant en el marcador. Ara ja atacàvem millor i amb més encert (12 p en 5’) però ens faltava un punt de... intensitat, que ens l’han donat els 3 “nens” en pista. Els darrers 4’ de quart han estat d’escàndol. El parcial 17-3 ho podria dir tot, però la sensació a la banqueta ha estat més gran que el que deia el marcador. Tot i cometre errors, el ritme era tant alt que no es pagaven i sempre acabaven generant una situació d’avantatge, fins i tot en l’atac estàtic, que portava als del Maresme a parar-nos en falta, però ni així, 7/8 en tirs lliures, 8 punts seguits d’en Pau Batlle, pèrdues provocades, pilotes robades... un ritme fora de categoria, i +13 al descans.

La segona part ens esperaven 20’ de zona i el parcial dels primers 6’ era terrible (4-11) amb un sol bàsquet en joc. Sant tornem-hi. Joves en pista, ritme de pilota més alt i acabem el quart +11 amb un parcial de (9-4). L’aportació de les promeses ha acabat al 35’ amb 60-49 al marcador, i 4 cistelles de mitja distància de l’Andreu (cadet).

Torna el ritme lent i 60-56 (0-7 en 2’), però un excel·lent triple d’en Jordi i un bàsquet d’en Brun ens posava +9 en els darrers 3’. Partit acabat? NO!. A 90’’ del final 65-60 i pilota visitant. Però un parell de bones defenses han salvat el partit. Brun no falla els tirs lliures, l’Albert anota en contraatac i el rival abaixa els braços per acabar assolint el màxim avantatge en el marcador.

Una altra victòria soferta que amb la derrota de l’Olot a casa ens apropa més a l’objectiu, però encara falta, i hi ha jugadors que encara no valoren el que es juguen.