Trobada d'Escoles de Bàsquet a Figueres

Avui els petits del club, l'escoleta, han participat a la trobada del CB Escolàpies. 

El grup dels "grans" (Pol B., en Biel B., en Dídac, en Xavi, l'Ian, en Bernat, en Joel, en Pau i en Jokin) han disputat tres partits: el primer, contra el CB Roses; el segon, contra un altre equip del CB Roses i finalment el tercer, contra el CB Grifeu Llançà. Entre partits, han esmorzat tot animant el grup dels "petits" des de la grada i han també participat a un concurs de dibuix, del qual en Bernat ha estat un dels guanyadors. Moltes felicitats!!

Destacar les ganes amb què tots els jugadors han jugat els partits, creant un bon joc, el qual els ha permès anotar en diverses ocasions. El joc en equip s'ha vist amb bons passes i alhora bones jugades, possibles si s'aixeca el cap quan es bota i es mira els companys que estan sols. Pel que fa a la defensa, cal treballar el fet de quedar-se cadascú amb una persona i no anar tots a defensar el que té la pilota. 

El grup dels "petits" (Àlvaro, Abril, Berta, Biel C., Daniel, Laia, Ona, Xènia) han debutat a les trobades d'escoles del 2014, a Figueres. Hem jugat amb l'Adepaf, i amb dos equips de les Escolàpies, l'equip amfitrió. Partits força igualats, en què el cansament ha passat factura als nostres jugadors, a partir de l'últim període del segon partit, moment en què hem demanat ajuda a l'altre equip del Bàsquet Vilafant. Tot i el cansament s'ha vist una millora a cada partit, on quasi tots els jugadors han intentat encara cistella. 

Esperem que s'ho hagin passat molt bé i que conservin les ganes de gaudir del bàsquet, ja que el cap 
de setmana que ve tornem a tenir una altre diada, aquest cop a Roses!

Ànims a tots i ens veiem demà a entrenament!


Comentaris