Cadet femení: Bàsquet Vilafant 62 - CB Blanes 50

Han jugat: Núria C. (4), Paula (2), Clara (5), Berta, Maria (6), Eva (19), Emma (12), Núria G. (5), Íngrid (2), Aina (7). 2 triples (Eva, Emma). Tirs lliures (14/25).

Parcials: 16-12, 13-13, 23-10, 10-15.

Hem sortit molt endollades al partit i els 3 primers minuts han estat realment bons. A partir d'aquí fins a la mitja part s'han igualat les forces i hem encadenat una sèrie d'errors realment preocupants, perquè no ha estat per una pressió forta o mèrits del rival, sinó per una falta de concentració increïble i el més greu és que no és ni el primer ni el segon cop que passa. Ens hem mantingut per davant per la nostra pressió defensiva i un parell d'accions puntuals on la sort ha estat del nostre costat.

Al tercer quart s'ha canviat el xip i hem jugat com ho hauríem de fer la majoria del partit; intenses, amb ganes, lluitant, dinàmiques i molt agressives cara a cistella.

Quan hem aconseguit una diferència força còmode (+19) i coincidint amb la zona del rival hem deixat d'atacar, només tirant de fora, apàtiques i circulant la pilota en horitzontal sense intentar absolutament res per trencar la defensa rival. Resultat? 10 punts en 10 minuts i marxar amb la sensació que es pot fer molt més sobretot en el referent a la presa de decisions.

P.D: Si jugant 15 minuts hem aconseguit guanyar a un bon rival com el Blanes de 12 punts, què passaria si en juguem 40? La resposta només depèn de vosaltres. Bon cap de setmana i felicitar-vos per la millora defensiva.




Fotos: Àfrica Jou. Més imatges, aquí.

Comentaris