Cadet masculí: B.Vilafant Inter. 64 - Valldemià Blau 61

Bàsquet Vilafant 64: Arnau (15), Lluc, Martí P.(16), Guillem P.(2), Guillem C.(2), Andreu (10), Sergi, Kike (2), Martí D. (2), Pau(15). Tirs lliures 8/19. Rebots 44. Defensius 20 ( Pons). Ofensius 24 (6 Andreu).

Valldemià Blau 61: Gil (20), Gispert (13), Fernandez (1), Planas (4), Redrado (2), Coca (8), Barragan (2), Mila (5), Salmeron (6). Tirs lliures 18/30. Triples 5 .-3 Gispert, Coca, Salmeron. 

Parcials: 14-19, 14-9, 16-17, 20-16.

Partit molt complicat, sobretot per l'equip contrari, però també per la falta d'entrenament de tot l'equip en general. 

Si una cosa teníem clara era que s'hauria de lluitar durant 40 minuts, sinó seria molt complicat. Un primer quart molt intermitent per part nostre, ha fet que ells aconseguissin un petit avantatge. Tot i no fer un bàsquet gaire brillant, en el segon quart hem aconseguit empatar el partit.

Ens quedaven dos quarts i teníem el partit empatat. Un bon inici en el tercer quart, ens permetia agafar 8 punts d'avantatge. Però, si no és manté el ritme que passa? Final del tercer quart un punt per sota.

Tot estava per decidir, en l'últim quart. On en el minut 4 ens posàvem per 4 punts. A partir d'aquí, amb molt de patiment, ja no ens han pogut avançar en el marcador. Amb un final molt ajustat, on han tingut el triple de l'empat a les seves mans.

Tot i la victòria, no ha estat un dels nostres partits més brillants. S'han fallat molts tirs fàcils, que ens haurien permés no patir tant. 

Els tirs lliures un drama! Com en altres partits eren la nostra creu, en aquest el rebot ofensiu ens ha donat la victòria.

Destacar, que en alguns moments, sobretot al final del partit, hem atacat molt bé la seva zona (llàstima de la falta d'encert)

Moltes felicitats, ens veiem dimarts.






Fotos: Lluís Castillo, Àfrica Jou. Més imatges, aquí.

Comentaris