Premini mixt: CESET 51 – Bàsquet Vilafant 34

Han jugat: Mar Cortada, Martí Cano, Ruben Gala, Laia Crespo, Adrià Maset, Ruben Alvàrez, Roger Santmiquel, Arnau Mallorquí, Enric Rebollo, Nil Rodríguez.

Parcials: 11-4, 8-1, 2-8, 4-8, 13-4, 4-2, 6-0, 3-7.

Primerament donar la benvinguda a l’Adrià, primer partit amb nosaltres, ho has fet molt bé!!! 

Partit diferent!!!

S’ha començat despistat, a més ens hem trobat davant un equip amb un jugador (núm. 15) especialment bo, ràpid, tècnic, bon tirador,..., això ens ha espantat portant-nos agafar una inseguretat que no tocava.

En el segon període reaccionem i anem igualant jugades. S’ha vist equip, passes, algun “saque” bonic, però novament ens envaeix el pànic en el 3r període i ens remunten partit. 

Aquí sí que ja perdem passades sense motiu, quan traiem de banda lents i insegurs, fallem entrades,..., tots aquells aspectes que en gran part tenim bastant assumits (tot i que sempre cal treballar-los) però que en moments de descontrol ens fan baixar en picat davant l’adversari. 

Sense més ni menys en el 4rt període ens reenganxem el partit i fins al final s’ha tornat a veure intensitat, jugades, rebots, ...., però tot això malauradament no ens ha servit davant un equip intens i que ens havia posat la por el cos.

Estem orgullosos de vosaltres que heu tirat endavant, lluitat, i sobretot heu estat un gran equip!!!!!

Comentaris