Sènior femení: FD Cassanenc B 52 – B.Vilafant 47

B.Vilafant: Paula, Laura (2), Elena (7), Ruth (2), Mireia (3), Mimo (1), Marta (9), Gio (17), Eva (2), Ari (4) i Maria.
1 triple de Marta. 8/21 tirs lliures. 28 faltes (eliminades Ari).

FD Cassanenc B: Fuste (11), Segura (1), Rabassedas (3), Suru (2), Corominas (8), Fontbernat (4), Boadella (4), Rabionet (4), Boadella (2) i Sola (13).
4 triples (Corominas 2, Sola i Fusté). 16/28 tirs lliures. 17 faltes.

Parcials: 11-16, 16-10, 12-10, 13-11

Sense encert és molt complicat guanyar.

Darrer partit fora de casa de la temporada davant del rival invicte aquesta fase. A casa ens van guanyar a la pròrroga en un partit igualat. I avui hem tornat a tenir un partit igualat on la manca encert ens ha condemnat.

El primer quart ha estat el millor. La seva defensa individual ens permetia atacs fluids, les alternatives en la nostra defensa ens permetia córrer bé al contraatac i en conseqüència anàvem 6 amunt al final.

El segon quart s’han posat en defensa zonal (ja no l’han deixat fins al final), el que ens ha travat molt el joc d’atac. A més elles han augmentat la seva intensitat en el joc, lluitant més que nosaltres totes les pilotes, i encara que hem continuat amb alternatives defensives, hem permès segones, terceres i quartes opcions. I per rematar-ho el nostre encert ofensiu ha estat molt baix. L’avantatge s’ha esfumat i hem acabat 1 a sota.

El dos darrers quarts han estat similars: elles en zona i intenses, amb més encert en els tirs lliures (16/28 global) i nosaltres provant diferents alternatives defensives que ens permetien sortir al contraatac (el millor atac contra la zona), però que la manca d’encert amb tirs fallats fàcils, amb un % en tirs lliures molt baix (8/21 global), i posant agressivitat en defensa (que no intensitat) reben 28 faltes per 17 d’elles, ha fet que elles anessin obrint forat al marcador poc a poc.

A manca de 4’ pel final han assolit el màxim avantatge de 9 punts. Aleshores hem canviat l’agressivitat per intensitat, han sortit les dones que sou quan voleu i no les nenes que heu estat molta estona del partit, hem tingut 3’ encert i a manca 1’ ens hem posat a 1 punt. Però aquí la manca encert ha tornat a aparèixer: hem fallat els 2 tirs lliures i una posterior entrada a cistella en contraatac 1c0, i elles no ens han perdonat i al final perdem.

Les dues derrotes aquesta fase fora de casa han estat marcades pel mateix patró: posem agressivitat i no intensitat, fallem molts tirs lliures i tenim un encert molt baix. I amb tot això, arribem a un moment del final del partit que podem fer el tomb i guanyar-lo, però no som capaces de fer-ho.

Esperem que els dos darrers partits de lliga a casa torni l’encert ofensiu de TOTES les jugadores.
Foto: Cati Tejeda.

Comentaris