Cadet femení: At CB Fontcoberta 32 – B.Vilafant 43

Han jugat: Paula (7), Clara (5), Berta, Eva (12), Emma (17), Carla, Íngrid (2).Tirs lliures (16/25). 5 triples (2 Eva, 2 Emma, 1 Paula).

Parcials: 6-15, 9-7, 3-8, 14-13.

Ens presentàvem a Fontcoberta amb 7 jugadores, moltes baixes i una dinàmica de joc i resultats molt dolenta. Sabíem que el rival ens faria zona i avui és probablement el dia que millor s'ha atacat. Tot i fer pocs punts s'ha mogut bé la pilota i hem seleccionat molt bé el tir. Ofensivament continuem cometent errades infantils i regalant pilotes per coses que a aquestes alçades ja no hauríem de fer (passos de sortida, passades toves...). Un altre problema que tenim és que les jugadores sense pilota estem un pèl estàtiques, normal quan fan zona però avui també ens ha passat quan s'han posat individual. La resta prou bé en el referent a l'atac. Capítol a part mereix el treball defensiu que heu fet. Només em queda treure'm el barret perquè heu demostrat (TOTES) que quan lluiteu sou un gran equip. Ha estat brutal l'esforç, les ganes i la lluita de les 7, i més quan per culpa de la mala sort ens hem quedat amb 6 per la lesió de la més petita, la Carla, que esperem es recuperi ben aviat perquè s'ho mereix i ens ha ajudat moltíssim tota la temporada. L'únic punt negatiu, com no, és el rebot defensiu, hem d'aprendre a tancar-lo i lluitar-lo, ens guanyen la posició molt fàcil.

Felicitats pel partit i sobretot felicitats per l'entrega. Només queda un partit per posar punt i final a una enorme temporada, a tope aquesta setmana noies!!

Comentaris