Cadet femení: CB Blanes 45 – B.Vilafant 37

Han jugat: Núria C. (4), Paula (1), Clara (4), Berta (2), Maria (2), Eva (14), Emma, Núria G. (10), Íngrid. Tirs lliures (9/16). 1 triple (Núria G.).

Parcials: 5-16, 10-8, 10-8, 20-5.

Tercera derrota consecutiva en el tram final de temporada. A diferència de la jornada anterior, avui l'actitud ha estat molt bona i s'ha lluitat. En atac els últims 5 minuts del primer quart han estat realment bons, atacant la cistella, essent molt agressives, corrent i tenint molt encert per acabar 11 amunt i amb molt bones sensacions. La resta del partit no l'hem controlat en cap moment, tot i arribar a guanyar de 17 la sensació era estranya, el rival estava fallant situacions claríssimes i a la que ha estat una mica encertat s'ha anat acostant fins capgirar el marcador a falta de 2 minuts, en una desconnexió increïble.

És cert que la seva zona durant tota la segona part ens ha matat, però abusem del tir quan no en fem ni una i hem circulat molt lentament la pilota, facilitant la feina al rival i impossibilitant la generació d'espais per anar cap a dintre.

El que no té cap tipus d'explicació ni justificació és que dels 45 punts encaixats, almenys 20 han vingut de segones, terceres, quartes, cinquenes i fins a SISENES opcions. El rebot és una qüestió de ganes i de les 5 jugadores. Només en l'últim quart ens han agafat més d'una desena, imperdonable.
Finalment l'altre clau de la derrota són els últims 2 minuts, on incomprensiblement hem baixat els braços i un parcial de 12-1 ha posat punt i final al partit. Aquí part de la culpa és de l'entrenador, ja que he gestionat molt malament els minuts finals i m'he equivocat demanant els temps morts massa aviat. Com veieu tots hem de seguir millorant. Bon cap de setmana noies!!

P.D: És urgent que recupereu la confiança en el vostre 1 contra 1. Sou molt bones, només cal que us ho creieu!!!