Cadet masculí B: B.Vilafant 60 – CB Quart 52

Han jugat: Marc Moncanut (1), Arnau Pararols (4), Ferran Baraut (5), Nil Gironès (-), Guillem Cuadrado (15), Pau Isidoro (-), Adrià Quintana (4), Àlex Palomeras (10), Arnau Caritg (8), Pep Sala (4), David Sedano (-), Sergi López (9). Baixes: Ismael Torres.

Parcials: 19-9, 15-13 (34-22), 12-14 (46-36), 14-16 (60-52).
Tirs lliures: 7/16. 1 triple, Cuadrado.

Hi ha equip

Partit de tornada com a locals contra el CB Quart, equip amb el que es va perdre de 27 punts de diferència. Aquesta vegada amb 12 jugadors sobre la pista (a l'anada amb 8 només, on el físic va passar factura) s'ha donat la cara i de quina manera!

Després d'un mal inici que feia pensar el pitjor (0-9 en contra), després d'anotar la nostra primera cistella i augmentar la defensa considerablement, ha passat un fet que pagaria per veure'l cada partit, i és que el 0-9 en contra a arribat a convertir-se en un 21-9, si, si, 21-0 de parcial en 7'. Hem secat el rival en atac, que no ha anotat en 7 minuts i on hem desenvolupat el nostre millor joc en atac de la temporada: es corria i la pilota circulava amb rapidesa.

A partir d'aquest moment, la diferència ha estat sempre la barrera dels 10 punts, arribant fins i tot al +17. Un últim intent dels rivals ha pogut maquillar el marcador i acostar-lo finalment a 8 punts, però realment, avui hem estat superiors.

Felicitats a tots per la victòria, us la mereixeu i també felicitar el rival, el CB Quart, que ha guanyat l'eliminatòria de forma merescuda, pel gran partit de l'anada, amb un diferencial de 19 punts .

Així tanquem la temporada regular, a falta d'algun amistós, i des del punt de vista dels entrenadors, creiem que si cada jugador de la plantilla es posa les piles, amb esforç i treball l'any vinent podrem arribar on ens proposem.