Cadet masculí B: CB Quart 81 - B.Vilafant 54

Han jugat: Arnau Pararols (11), Nil Gironès (2), Ferran Baraut (7), Pau Isidoro (-), Àlex Palomeras (11), Arnau Caritg (10), Ismael Torres (7), Pep Sala (6).
Baixes: Adrià Quintana i David Sedano.

Parcials: 19-13, 20-14 (39-27), 27-15 (66-42), 15-12 (81-54).
Tirs lliures: 17/30.

"FINS ON LA MENT ARRIBA I EL FÍSIC AGUANTA"

Fase final de la temporada a dos partits, per determinar la 19a i 20a posició de Cadet de Nivell B de Girona, contra un rival de semblants característiques físiques i tècniques i sobretot molt intensos.

Primera part bastant bona en quan a joc i intensitat, però lamentable en quant al rebot, no el tanquem, no l'anem a buscar però ens fem un fart de mirar com el rival sí ho fa i ens anota després de rebot ofensiu. Tot i això, no reaccionem. Aquesta ha estat la diferència en el marcador a la mitja part, permetent més de 10 rebots ofensius, la majoria acaben en cistella i d'aquí apareix el -12 a la mitja part. Una llàstima.

Al tercer quart, tot i que l'hem començat molt bé, l'alegria ha durat poc, ja que en pocs minuts hem vist com el marcador es distanciava cada vegada més. Hem pagat els errors de precipitació, perdent pilotes, fallant coses que no es poden i perdonant igual que a la primera part el rebot. Ens costava anotar i això ha portat a deixar de defensar. Hem deixat de pensar sobre la pista i les rotacions tampoc han aportat solucions. Hem desaparegut.

L'últim quart ha estat el tràmit. El partit ja estava decidit, però tot i això, els jugadors han lluitat fins que el físic ha aguantat i curiosament és el quart que menys punts hem encaixat i millor hem controlat el rebot, i no és la primera vegada.

No era un partit per perdre'l de 27 punts, però ens quedem amb l'actitud i alguns detalls que han estat veritablement bons. En general no ha estat un mal partit.

Dissabte que ve, el partit de tornada, amb l'objectiu de corregir els errors que hem tingut en el d'anada.

Comentaris