Premini masculí: Bàsquet Vilafant 50 - BC Torroella 64

Han jugat: Sergi, Jofre, Nil, Jan, Damià, Xènia, Neó, Pep, Pau i Viktor.

Parcials: 2-6, 5-16, 5-2, 11-4, 2-7, 10-5, 8-14, 7-10.

Últim partit d'aquesta temporada! Amb l'excepció de 5 minuts, la resta del partit ha estat molt intens i igualat tot i els 14 punts de diferència. Hem sortit molt bé, defensant bé i movent-nos bé en atac, però amb poc encert de cara a cistella. El segon quart hem tingut uns minuts de desconcert general; no hi havia intensitat, no es defensava bé i no aconseguíem arribar a cistella contrària. A final del segon quart, hi ha hagut un canvi d'actitud i a partir d'aquí el joc entre els dos equips s'ha igualat.

Petits detalls són els que no ens han permès apropar-nos al Torroella: precipitació en alguns passes, poc encert en la finalització de les entrades, en ocasions mala selecció en el tir... però hem jugat molt bé, la veritat, moltes felicitats a tots!!

Acabem la competició i la valoració que en fem els entrenadors és molt positiva. Ha estat una temporada "complicada". Hem jugat amb equips millors tècnicament i més grans que nosaltres. Això ha suposat que els jugadors anessin amunt i avall pensant sempre en on s'ho passarien millor i on aprendrien més; deixant de banda els resultats. I ens sembla que l'evolució de tots ha estat molt bona; tant per la seva actitud com per la millora que han tingut en el joc. Han hagut de treballar de valent, esforçar-se molt en els partits, i no sempre ha estat fàcil, però creiem que s'ho han passat molt bé i han après molt. I que realment, de començament de temporada a ara, hi ha hagut un millora impressionant.

Això no hagués estat possible, primer, sense la complicitat dels jugadors, i després sense el suport i la flexibilitat dels pares, que ens heu fet costat amb les decisions que s'han pres, heu estat sempre pendents dels canvis de cada setmana i heu col·laborat sempre perquè això fos possible.

Moltíssimes gràcies a tots! I a vosaltres, jugadors, continueu així, ens ha agradat molt, molt, molt poder compartir aquesta temporada amb vosaltres!! Tots els entrenadors hem après molt aquests mesos al vostre costat!

Agrair també l'ajuda que tant regularment ens han ofert en Pau, en Sergi i en Jan, doblant tot el que han pogut i més, i també la Xènia i la Nora, pel caràcter que ens heu aportat sempre que heu vingut. Moltes gràcies!

Per últim, felicitar al Cadet masculí que ha guanyat el Campionat territorial de Barcelona A2. Porteu molts anys jugant i gaudint del bàsquet, el vostre joc és un regal per tots nosaltres i un exemple pels que estem amb els més petits iniciant-nos en el món del bàsquet. Moltíssimes felicitats i moltes gràcies!






Fotos: Bru Rovira.

Comentaris