Premini mixt: B.Vilafant 27 - CB Anglès 57

Han jugat: Mar Cortada, Nil Rodríguez, Rubén Gala, Albert Cuadrado, Laia Crespo, Adrià Maset, Rubén Álvarez, Neó Jou, Roger Santmiquel, Arnau Mallorquí, Enric Rebollo.

Parcials: 0-8, 4-8, 1-7, 4-9, 0-4, 9-2, 3-15, 6-4.

La crònica d’avui haig de reconèixer que se’m fa difícil de redactar per diferents motius.
Primer que hi ha una barreja d’alegria amb frustració . 

Us explico:
L’alegria primerament és perquè el partit d’anada amb l’Anglès varem perdre de 40 punts i avui només de 30, així que clarament hi hagut una gran millora, tenint present noves incorporacions (Adrià i en R. Álvarez) que ens han demostrat bon joc, i sobretot moltes ganes d’aprendre.

També cal dir que els parcials tampoc són tant desastrosos, únicament hem tingut una baixada forta en el 7è parcial, on el físic ja no ens seguia, i aquí és on entra la frustració, ja que ens hem enfrontat amb nens més grans que nosaltres en tots els sentits; d’edat i físicament, aquest últim detall s’ha notat molt. Ens feien pressió a tot el camp que ens costava molt sobrepassar, els rebots eren quasi impossibles d’agafar, perquè per més que saltéssim, tapéssim, etc… ells només d’aixecar els braços els aconseguien, fet que els hi donava segones, tercers i quartes oportunitats de tir que nosaltres no teníem. Juntament amb el seu físic en els contraatacs i/o entrades només de veure’ls davant nostre ens 
espantàvem i ens retiràvem, tot i que el jugador més petitet de l’equip (r. Gala) ha marcat diferència, no s’ha deixat intimidar i els ha demostrat que amb decisió i empenta s’aconseguia,; ell agafada la bola i au cap a dins, aconseguint bàsquet i tir lliure!!! 

Felicitats noi!

La resta d’equip ha treballat molt bé, amb col·laboració entre companys, i alguns avui han demostrat lluita cosa que fins ara no havia sortit mai. 

Esperem que la Mar es recuperi del munt de cop que s’ha endut, ja que ha acabat el partit adolorida. Ànims!!!

Nil (que per cert quin control mental amb el quadrant de joc, ni jo ho domino tant sobre paper!), Albert, Laia, Neó, Roger, Arnau i Enric, en especial no s’ha comentat res però heu fet un partidàs baixant aquestes pilotes al llarg del camp, sous molt grans!!!





Fotos: Montse Ricart. Més imatges, aquí.

Comentaris