Tanquem temporada: Recepció a l'Ajuntament de Vilafant

Després d'acabar competicions, tornejos, finals... ahir l'Ajuntament de Vilafant va oferir una recepció al Cadet masculí com a Campió de Catalunya de Cadet A2, que va fer extensiu al club, especialment al Sènior masculí pel seu ascens, i a Ramon Ruiz del Tae-Sport de Vilafant campió de Catalunya i Espanya sots21.

Vàrem ser rebuts per l'alcaldessa, el regidor d'esports, en presència de representants del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i la Diputació de Girona. Després del lliurament d'uns obsequis commemoratius, van venir els parlaments des del balcó de l'Ajuntament i vam acabar amb un piscolabis que tots jugadors, amics, familiars i autoritats vam compartir.

Moltes gràcies per aquest homenatge al nostre club, com va dir un dels nostres entrenadors, és un honor portar el nom de Vilafant per tot Catalunya.

I moltes felicitats a aquests jugadors i a en Ramon Ruiz, per com heu treballat per a poder arribat on ho heu fet. A continuar gaudint de l'esport!

I amb aquesta entrada tanquem la temporada, us desitgem a tots un bon estiu! Ens retrobem al setembre!! Bones vacances!!













Més fotos: aquí.



Comentaris