Cadet femení: Bàsquet Vilafant 51 - Geieg Vermell 50

Han jugat: Núria C. (3), Paula (4), Clara (4), Berta, Maria (2), Aina, Emma (15), Núria G. (18), Íngrid (5). 5 triples (3 Núria G., 1 Emma, 1 Íngrid). Tirs lliures (6/16).

Parcials: 6-16; 20-7; 16-15; 9-13.

Un altre final d'infart, i novament la sort l'hem tingut de cara. Defensivament heu fet un treball impressionant totes i cadascuna de vosaltres, us heu deixat tot i la lluita i l'esforç són dignes d'elogi. L'única llacuna el rebot defensiu, eren més grans però hem badat més del que tocaria en aquest aspecte. En atac hem tornat a alternar moments lamentables amb moments, diria, brillants. Hem de trobar l'equilibri noies, donem vida al rival i properament no serem a temps i no sempre sortirà cara. A seguir treballant, els entrenadors continuem molt contents de la vostra feina. Toca millorar i ser encara més competitives i més constants cara a cistella. Descanseu i les lesionades a recuperar-se toca. Fins dilluns!

P.D: Hem d'aprendre a controlar el ritme del partit quan el tenim de cara. Ens atabalem i prenem decisions molt dolentes en moments clau. PACIÈNCIA!!

Foto: Joan Pellicer.

Comentaris