Cadet femení: Unió Girona Blanc 52 - Bàsquet Vilafant 64

Han jugat: Núria C. (2), Paula (4), Clara (1), Berta (13), Maria (10), Aina V. (4), Emma (18), Núria F., Mercè (2), Núria G. (10), Íngrid. Tirs lliures (9/34). 4 triples (3 Emma, 1 Berta).

Parcials: 12-14; 10-20; 6-20; 24-10.

Si abans del partit ens diuen que perdem l'últim quart 24-10 fent 1/18 en tirs lliures i perdent, com a mínim, 10 pilotes no hauríem ni imaginat que ens emportàvem el partit. Però ens el vam emportar sense patir perquè les jugadores vareu decidir jugar els millors 2 quarts en atac (segon i tercer) del que va de lliga, contra un rival que posava moltíssimes mans i físicament superior, i tot això malgrat el drama dels tirs lliures. El desastre de l'últim quart té una explicació molt senzilla. Vam arribar totalment sense piles i amb un munt de jugadores tocades per les lesions que portem arrossegant, a banda de la pressió que feien que fregava el límit del contacte permès (o el superava) en cada dos contra u. I quan el cansament i el dolor van aparèixer, van sorgir la Mercè i la Núria (minis) per donar-nos un cop de mà i jugar uns molt bons minuts sense arrugar-se davant de jugadores molt més grans que elles. Moltes gràcies a les petites i a la resta ens tornem a treure el barret per la lluita.