Cadet masculí: CB Garrotxa Santjoanenc 62 - Bàsquet Vilafant 52

Convocats: Arnau Pararols (5), Pep Sala (8), Nil Gironès (np), Ferran Baraut (10), Àlex Crespo (2), Pau Isidoro (2), Adrià Quintana (np), Àlex Palomeras (6), Arnau Caritg (5), Ismael Torres (6), Marc Moncanut (8), David Sedano (-).

Parcials: 13-8 / 17-22 (30-30) / 18-14 (48-44) / 14-8 (62-52)
2/12 TLL (16,7%) / 2 T3 Ferran i Arnau C.
18 faltes a favor / 22 en contra.

Anem a menys?


El partit es presentava amb certs interrogants; per una banda, la teoria ens deia (veient els resultats obtinguts a les jornades anteriors) que érem superiors. Per altra banda, sabíem que era una pista difícil, amb un rival molt físic i que estàvem condicionats per dues baixes, un jugador "tocat" físicament, i dos més que no havien entrenat el suficient aquesta setmana, la qual cosa podia afectar a les rotacions. 

Tot això eren petits detalls, uns positius, els quals no n'havíem de confiar i un altres de negatius, els quals havíem de passar per sobre i superar-los. I avui no n'hem estat capaços. Pel que fa al títol de la crònica, espero que la resposta sigui no. Prefereixo pensar que ha estat un d'aquells partits en que tot surt malament, ningú té el dia i que el rival juga de forma espectacular (aquí vull felicitar al Santjoanenc per partit que ha fet, tant ofensiu com defensivament) i que no trobem la forma de canviar la dinàmica del partit.

Tard o d'hora això havia de passar, i el rival d'avui ens ha fet tornar a tocar de peus a terra. La part positiva de tot això és que ha passat a la tercera jornada i no cap a les últimes si és que ens estem juguem alguna cosa important. Això d'avui ha estat un avís que hem de tenir en compte i no podem deixar passar.


Comentaris