Júnior masculí Interterritorial: CB Tordera 49 - Bàsquet Vilafant 81

Parcials: 7-21 -,7-13,15-23,20-24

CB Tordera: Busquets (3), Fernàndez (9), Roldan (12), Osambela (10), Serra -cinc inicial, Tresserras, Garcia (3), Millan (3), Noguera (5), Humbert (4).
Tirs de 2: 19/43. Tirs de 3: 1/22 (Millan)
Tirs lliures: 8/13. Faltes personals: 24
Rebots: 35 Defensius: 20 (Fernàndez 8) Ofensius: 15 (Fernàndez i Osambela 5)

B.Vilafant: Pons (10), Vergés (23), Castillo (6), Fernàndez (6), Crous (4) -cinc inicial, Carrreras (5), López (4), Batlle (15 ), Descamps, Gascon (8).
Tirs de 2:32/55. Tirs de 3: 2/5 (Vergés 2)
Tirs lliures: 11/24. Faltes personals: 19
Rebots: 41 Defensius: 34 (Batlle 7). Ofensius: 7 (Crous)

Aquest moment arribarà mes aviat que tard


Ja esta aquí la primera victòria, gràcies a diversos factors, un d'ells que per primera vegada no ha sorgit cap estrella a l'equip contrari. Fins ara sempre ens havíem trobat algun jugador al que no hem estat capaços de parar, fins ara sempre hem anat a remolc de l'equip contrari; des de darrera havíem de recuperar un terreny que es convertia en inabastable. Però aquesta setmana ha estat diferent: gran sortida (2-17) sobretot basada en la intensitat defensiva que ha permès recuperar pilotes que es convertien en contraatacs (finalitzar amb avantatge millora el percentatge). Aquest avantatge, hem estat capaços de mantenir-lo (ampliar-la mínimament fins i tot) fins a la mitja part, el que ens farà anar al descans amb un 14 -34 que és un premi al nostre joc defensiu. 

Aquest nivell era difícil de mantenir, però tampoc ho fèiem perfecte i teníem moltes coses que arreglar (bloqueig del rebot un altre cop, excés de bot en certs moments al portar el contraatac, fallar cistelles fàcils, sí fàcils). Ells pel seu cantó només podien millorar, i van començar per una millor lectura de sortida de la pressió i els va funcionar: van fer més punts en 10 minuts que els primers 20, tot i això parcial a favor nostre (15-23), que ens dóna encara més tranquil·litat pel tram final del partit. Amb 10 minuts per jugar,  29-57 és una nova experiència per nosaltres però de la que no podrem gaudir molt ja que no ens podem conformar i tenim molta feina per fer. L'últim període farem proves amb una defensa que encara no controlem: això sumat a una petita relaxació (visible a l'hora de deixar de jugar en equip en moments puntuals, passar de forma tova en jugades aïllades) es convertirà en el quart més igualat de tots. Tot i així encara caurà del nostre costat (20-24)  i serem capaços d'endur-nos el partit per un còmode 49 -81.

Algun dia havíem d'encertar però com va dir un gran personatge una flor no fa estiu. Espero que no ens conformem amb una victòria que no és res més que això, una victòria. Encara hem de millorar moltes coses i si no som capaços de veure els errors que fem, no podrem millorar. Tampoc tot seran crítiques: fem coses bé, altres les fem molt bé però, com ja vaig dir, no en farem prou si volem fer alguna cosa més que recordar d'aquí a uns anys ''jo al júnior vaig jugar un any a interterritorial''.

Espero que dilluns l'entrenament sigui millor que el de dimecres. És clar que això no crec que sigui molt difícil. També espero que el partit de dissabte segueixi el nivell ascendent dels últims partits.


Comentaris