Júnior masculí Interterritorial: CB Valldemia Maristes 63 - Bàsquet Vilafant 77

CB Valldemia Maristes: Acero (3), Male (6), Bosch (2), Garcia (4), Alfonso (18) -cinc inicial, Dosrius, Planas (3), Obiols (2), Rubio, Fernàndez (8), Salmeron (15), Carles (2).

Bàsquet Vilafant: Palol (5), Castillo (14), Fernàndez, Crous (6), Gascon (6) -cinc inicial, Pons (5), Carreras (3),Vehí (3), López (5), Vergés (14), Batlle (12), Descamps (4).
Tirs de 2 14/33. Tirs de 3 10/26 (Castillo 3, Gascon 2, Palol, Vehí, López, Vergés, Descamps)
Faltes personals 21. Tirs lliures 19/32
Rebots 47 Defensius 29 (Batlle 6) Ofensius 18 (Vergés i Crous 4)

Espero que els antecedents no influeixin en el nostre tarannà de forma negativa

Sembla que ens comencem a conèixer, que tot i la experiència de la setmana passada som capaços de estavellar -nos dues vegades de la mateixa manera, mirem la classificació recordem el passat i ens acomodem i tot i que aquesta setmana som capaços de sortir més concentrats en atac al primer quart, la defensa de sortida un altre cop serà prou tova per deixar que es fiquin al partit al primer quart, sobretot basat en una defensa 2-3 molt ben armada.

Un altre cop es veu la relaxació en el tir lliure, 9/19 a la primera meitat del partit. Tot i això serem capaços de portar-nos el primer parcial 20-21 al segon quart serem capaços de millorar la defensa però tot i posar-nos al minut 11 25-23 sorgiran els nervis i l'ansietat, ens desfarem com sucre i només serem capaços de fer 11 punts, només ens salvaran de la debacle la defensa i el rebot. Com a mal menor el resultat: marxar a la mitja part perdent de 2 (34-32) amb la sensació de no fer res bé és fins i tot balsàmic.

Un altre cop la mitja part (qui la va inventar devia ser del Vilafant) tindrà regust de glòria: serem capaços d'arreglar la defensa (no amb canvis defensius sinó pujant la intensitat de les línies de passada) i donar ordres precises d'on atacar a la zona (hem de repassar la diferència entre dreta i esquerra). Resultat? Positiu, no millor quart en defensa i això ens dóna fluïdesa en atac, serem capaços de fer un parcial de 0-13 que serà definitiu de cara al resultat final al minut 26 35-45. Tots els intents de reacció del Valldemia seran anul·lats pel nostre joc perquè ja no tenim l'ansietat del segon quart: a cada parcial d'ells nosaltres respondrem satisfactòriament. El moment més complicat el viurem al minut 35 en que gràcies a un parcial de 6-0 es posaran 56-62 ja que la pèrdua de passades els permet córrer i no haver de patir amb la nostra defensa. Però un 2+1 ens dóna calma i els deixa cada vegada menys temps per reaccionar, el que fa que el vent bufi a favor nostre. Al final la victòria, molt dura,el que farà que encara la assaborim molt més.

Només remarcar per segona setmana el canvi d'inèrcia als Tirs lliures a la segona part, un més que acceptable 10/13 i sobretot dir que la demanda d'ampliació de les cistelles la deixem aparcada de moment a veure si el 10/26 en triples és un miratge o no.

Per acabar només dir que no deixo profecia per la setmana que ve a veure si em sorpreneu.