Mini femení: CB St Gregori 38 – Bàsquet Vilafant 53

Han Jugat: Martina C, Mar, Alena, Martina J, Estela, Nora, Mercè, Estel, Amàlia, Anna i Xènia

Jugant al que sabem.

Poques coses hem pogut provar avui, les noies han tret molt profit de les coses que tenen totalment assolides des de l'any passat, córrer el contraatac i superar en l'1x1.

Hagués estat un bon partit per provar moltes de les coses que estem practicant, i per millorar moltes de les mancances (com el rebot defensiu), algunes d'elles les hem aconseguit, d'altres no tant.

Pel que fa el rebot defensiu, tancar el rebot, ho hem fet en comptadíssimes ocasions, resultat, hem donat moltes segones opcions a sota cistella. Cal també seleccionar una mica millor les primeres opcions, a vegades ens precipitem, però altra banda hem vist algun dels moviments treballats als entrenaments que ja passen a ser automatismes, bon senyal! i hem recuperat l'esperit de lluitar totes les pilotes dividides (l'últim partit no ho vam fer).

Al final de cada partit i/o entrenament ens hauríem de preguntar què és el que hem après, de què ens ha servit l'entrenament/partit, avui podem dir que hi ha jugadores que per fi han après a estar amb la seva jugadora, d'altres a no ficar tantes mans, sempre que no vulguin acabar abans el partit, algunes d'elles han entès què vol dir aixecar el cap (no vol dir passar-la, vol dir mirar si la puc passar), i nosaltres, els entrenadors, que també aprenem, hem vist, detectat errors, que ens serviran per treballar nous conceptes, ocupar espais buits/ no només posicions marcades, les portes enrere i millor treball de recepció.

Ens veiem dilluns! Bon cap de setmana.

Comentaris