Mini femení: Unió Maristes Negre 41 – Bàsquet Vilafant 63

Han Jugat: Martina C, Mar C, Martina J, Mireia, Nuria, Daniela, Mercè i Xènia

Bon partit de les noies en el primer partit a domicili.

El començament del partit ha estat molt bé sortint concentrades i jugant de la manera que els hi intentem transmetre, passar i tallar, ocupant els espais que queden lliures... però sobretot amb el treball defensiu, hi han hagut pocs errors defensius, malauradament els han aprofitat per fer-nos cistella, però hi ha hagut menys que el darrer partit, noies hem de seguir millorant!!!

Hi ha hagut un moment, no sabem si el cansament, la diferència física que hi havia amb les adversàries o la lesió d'una de les jugadores ha revolucionat el ritme del partit i hem oblidat l'ordre i les posicions, hem volgut acabar les jugades a la primera sense estar situades en la millor posició possible, tot i que a la segona part s'ha corregit.

Cal felicitar les noies amb la velocitat que treien la pilota al contraatac i de quina manera aixecaven el cap per passar a la companya que estava més avançada i també amb la rapidesa amb la que comencem a sacar de banda o fons cada vegada que les adversàries fan una violació, cal estar sempre pendent de què pita l'àrbitre podem i hem d'aprofitar els descuits de les adversàries.

Hem d'aprendre a llegir el partit i a baixar una mica la velocitat quan no toca córrer, no cal sempre acabar amb la primera opció, cal acabar amb la millor opció.

Amb una plantilla de 14 jugadores, ja és mala sort haver d'anar a jugar amb 8 (i amb una premini, la Mar Cortada) i que una jugadora es lesioni (per sort no ha sigut res), però avui crec que ha quedat clar que per molt que un partit pugui quedar en derrota als despatxos, cada minut és útil per aprendre i treballar, el resultat és el menys important, el que compta és el que aprenem a cada partit, i que de ben segur ens servirà per millorar com a jugadores i com a persones. Us felicitem a totes pel treball i intensitat, i per no baixar els braços en cap moment.

Volem agrair a la Mar Cortada pel cop de mà que ens ha donat avui i felicitar-la pel treball i intensitat que hi ha posat.


Comentaris