Mini masculí: Bàsquet Vilafant Taronja 118 - CB Farners Taronja 72

Varen jugar: Àlex L, Pau S, Albert, Nil, Àlex C, Jan, Isaac Ch, Pau V i Sergi.

Primer partit a casa de la temporada i primera victòria.

Es fa una mica difícil, des del punt de vista dels entrenadors, fer entendre alguns dels conceptes o idees que intentem transmetre, i això passa especialment com més petits són els nostres jugadors.
Així ens varem trobar dissabte quan en diverses ocasions vam haver de cridar l'atenció a l'equip per defenses massa laxes, i les cares dels nanos quasi pensant-se que ens havíem begut l'enteniment, tot i així intentarem explicar-nos.

Si creiem, i nosaltres hi creiem fins les últimes conseqüències, i transmetem que el resultat dels partits no és el més important hem de ser-ne conseqüents durant tota la setmana i al partit també.
Ens plantejàvem, doncs millorar alguns aspectes, especialment en defensa que no rutllen al 100%, i per tant, resultat a part durant tot el partit i especialment a la xerrada final vàrem expressar que no havíem aconseguit assolir els objectius en defensa que ens havíem proposat.

Dit això, el partit va ser una meravella en atac, varem aconseguir dur el ritme, i que aquest fos molt alt, amb molts bàsquets senzills, també amb molta mobilitat i solidaritat en els moviments.

En defensa clars i obscurs, com que vàrem ser capaços de recuperar moltes pilotes, vam començar a prioritzar el prendre la pilota per sobre de defensar 1c1 al nostre jugador, això va crear desavantatges que van suposar que perdéssim 3 dels 8 quarts. 

Necessitarem millorar aquests aspectes defensius, i en això estarem. i ho farem amb

Treball, treball i treball


Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris