Premini mixte: Bàsquet Vilafant Negre – Bàsquet Vilafant Blau Guanyat!

Bàsquet Vilafant Negre: Núria Mitjà, Bernat López, Roger Santmiquel, Helena Puigmal, Ian Chavarria, Pol Sànchez, Dídac Vilarrassa, Xavi Lara, Berta Ayats, Albert Rodríguez.

Bàsquet Vilafant Blau: Biel Costa, Jokin Casado, Rubén Gala, Joel Quirante, Biel Blanch, Pol Blanch, Abril Gala, Joan Alemany, Ona Rodríguez.

Gran derbi disputat al pavelló!!!!


Els premini s’han vist les cares en un partit com a rivals. Sempre entrenem junts, això ha fet que l’inici del partit fos estrany per tothom, els jugadors/es no veien clar això de defensar els seus amics, i com entrenador/a et venien ganes de dirigir els dos equips.

A poc a poc s’ha anat vivint un partit molt intens. Hem vist jugades d’equip finalitzades amb cistella, jugadors/es més tímids agafar confiança i defensar amb dents i ungles, lluitar pilotes al terra,...

Partit que s’ha gaudit a cada minut, ningú ha baixat la guàrdia, s’han practicat coses que en els entrenaments es treballen, de la mateixa manera que dilluns ens hem de posar les piles amb els passos i els passes al pit.

Per la resta GENIAL!!!




Comentaris