Sènior Femení Bàsquet Vilafant 69 – CB Olot C 52

Bàsquet Vilafant: Paula , Laura (5), Elena (8), Marta (14), Clàudia (13), Ruth (4), Gio (22), Eva G, Maria (2), Aina (1) i Berta.
T.Ll: 24/33 1 triple (Marta). 26 Faltes. Eliminada Eva G.

CB Olot C: Pastoret (4), Reixac (8), Murla (6), Guix (3), Bolos (8), Alcalde (6), Grabulosa (4), Sala (6) i Guinart (7).
T.Ll: 18/36 2 triples (Bolos i Guix). 27 Faltes. Eliminada Guinart.

Parcials: 20-11, 19-7, 11-22, 19-12

Continua la millora


Poc a poc anem millorant tant en defensa com en atac. El rival d’avui deu ser, segurament, l’equip més jove de la lliga, però no per això el menys agressiu defensivament ja sigui per la duresa a l’hora de parar el joc, com en complicar-nos la vida amb una zona els 40’.

Amb això hem sortit molt bé a la pista, mirant de defensar amb ajudes i pressionant línies de passada que ens ha permès córrer. Però la gran quantitat de faltes xiulades als dos equips ha fet que al minut 3 ja estiguéssim llençant tirs lliures per bonus. El primer quart el % molt alt encert als tirs lliures per part nostre (13/16) ens ha permès obrir un forat de 9 punts, que podia haver estat més alt si no tinguéssim “despistes” defensius tant en agafant-se l’esquena com en el tancar rebot.

El segon quart hem continuat defensant bé i atacant millor. No s’han xiulat tantes faltes i el bon moviment de la bola (sembla que anem assolint conceptes) com el fet de córrer ha fet anar obrint un forat que semblava definitiu. En aquest segon quart destacar el debut de la Berta. Si no fos pels nervis, el “descaro” en el joc el té.

A la mitja part sabíem que havíem de continuar així i com volíem atacar, però ves per on, la desconnexió del tercer quart ha estat desesperant: no defensàvem res, érem com preminis que no sabíem a qui marcàvem i, per aquest motiu, en atac no fèiem res. Si en els dos primers quarts ens havien fet 18 punts en total, en aquest tot sol 22. Elles s’ho han cregut quan s’han posat a 8. Per sort, als dos darrers minuts hem fet un parell de cistelles que ens han donat una mica oxigen, però arribant només amb 10 punts d’avantatge al final del quart i amb unes sensacions molt dolentes (després d’haver fet una primera part molt bona). És el segon partit consecutiu que al tercer quart desapareixem i tenim sort de la feina feta a la primera part.

Per sort, i com va passar a Celrà, al darrer quart ens hem tornat a posar a defensar i córrer, moure la pilota amb criteri i amb encert hem tancat el partit, curiosament repetint el resultat de la jornada anterior.

En resum, 3 quarts de partit bons i un lamentable (ho feu per fer-me patir i sentir-me cridar?????) i ara un darrer esforç, abans de la jornada de descans, per continuar amb la línia el proper dissabte a Olot (ja tenim clar que ens costarà molt).

Felicitats per l’esforç i la millora.


Comentaris