Cadet femení: Bàsquet Vilafant 49 - CB Banyoles 41

Han jugat: Núria C. (13), Paula (6), Clara (2), Berta (4), Maria (1), Aina V. (11), Emma (9), Núria G. (1), Íngrid (2). Cap triple. Tirs lliures (11/29).

Parcials: 11-11, 13-11, 14-6, 11-13.

Partit que ens deixa sensacions molt dolentes perquè hem fet un pas enrere en l'evolució del nostre joc. Només durant 5 min al tercer quart s'ha vist a l'equip que podem arribar a ser. La resta, un drama. 18 tirs lliures fallats, concedint rebots ofensius al rival atac rere atac, i el més preocupant arribant a perdre una vintena de pilotes, aproximadament, per passos de sortida, dobles, camp enrere...sense cap tipus d'oposició.

Tot i això s'ha defensat prou bé i l'encert en l'esmentat tercer quart i l'últim minut del partit és el que fa que ens emportéssim la victòria. És urgent recuperar la gana i la il·lusió, i tot comença als entrenaments. Queda molt i serà dur, però ens divertirem més si hi poseu tot el que teniu, és l'única manera d'assolir l'objectiu que no és un altre que jugar bé i competir tots els partits dintre de les nostres possibilitats. Ens veiem dilluns noies, agafeu forces i a tope!!

Comentaris