Cadet femení: Bàsquet Vilafant 50 - GEIEG 2000 70

Han jugat: Ruth, Núria C. (6), Paula (6), Clara (4), Berta, Maria (6), Aina (10), Emma (16), Íngrid (2). Tirs lliures (9/33). 1 triple (Emma).

Parcials: 15-25, 11-17, 6-20, 18-8.

Avui el líder de la lliga ens ha fet tocar de peus a terra i ens ensenya on estem i quin és el camí a seguir. No han faltat ganes ni actitud, però ha faltat encert i han sobrat errors i regals per falta d'intensitat. Des de fora es podria dir que són equips de lligues diferents, però no noies, els dos juguem a la mateixa categoria. Llavors, per què elles semblen més acostumades a competir i a lluitar CADA PILOTA durant els 40 min? La resposta la sabeu, oi? Us la recordaré per última vegada. ES JUGA COM S'ENTRENA, si no fem un pas endavant estem destinades a navegar pel mig de la taula sense poder arribar a les que estaran a dalt, quan crec que si ens hi esforcem podem competir, no dic guanyar dic competir, i avui no ho hem fet. 
Hi ha coses positives, però. Durant moments del primer quart, sobretot a l'inici, hem jugat molt bé, però la manca d'encert ens ha matat. Quan arriba el cansament, comencem a desconnectar i a no fer res del que toca (sortida de pressió, córrer contraatac, tancar rebot, ajudes...). També és veritat que tenim baixes sensibles i algunes els toca fer coses que en condicions normals seria feina d'altres. Però una cosa no canvia, els entrenadors continuem molt engrescats amb aquest meravellós grup que feu i seguirem lluitant a tope. Demà més i segur que millor, recupereu-vos i descanseu!!



Fotos: Bru Rovira.

Comentaris