Cadet femení: CB Sant Gregori 25 - Bàsquet Vilafant 47

Han jugat: Núria C. (8), Paula (2), Clara (10), Berta (6), Maria (8), Aina, Emma (6), Núria F. (4), Íngrid (3). 3 triples (2 Núria C, 1 Emma). Tirs lliures (4/16).

Arribàvem a Sant Gregori amb baixes, algunes jugadores tocades i molts dubtes sobre quina cara mostraria l'equip després de la setmana passada. Hi ha poques coses segures en el món del bàsquet, però una d'elles és que es juga com s'entrena, i aquesta darrera setmana, sense ser cap meravella, s'ha treballat força bé i avui s'ha notat. Hem recuperat el ritme, les ganes i la fluïdesa. Si es treballa així poques coses tenim a retreure. L'aspecte negatiu és el poc encert cara a cistella i les errades en situacions d'1x0 i tirs sota la l'aro completament soles i sense oposició. Hem de millorar en aquest sentit, perquè si volem ser competitives hi haurà dies que només amb les ganes no en farem prou. 
Felicitar-vos per l'esforç, la lluita i algun moment on hem jugat molt i molt bé. I felicitar també a la Núria, que ha semblat una cadet més i ha fet un partidàs, moltes gràcies!!

P.D: 4/16, cada setmana anem a pitjor.

Comentaris