Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 69 - CB Salt 29

Convocats: Arnau Pararols (-), Pep Sala (4), Nil Gironès (5), Ferran Baraut (8), Àlex Crespo (2), Pau Isidoro (4), Adrià Quintana (2), Àlex Palomeras (2), Arnau Caritg (8), Ismael Torres (22), Marc Moncanut (8), David Sedano (4).

Parcials: 16-7, 20-4 (36-11), 17-10 (53-21), 16-8 (69-29)
4/9 TLL (44,4%). 3 T3, 2 Ismael, 1 Nil.
11 faltes a favor / 5 en contra.

Solidesa defensiva

Sisè partit de la temporada, contra el CB Salt, un equip que es presentava a casa nostre amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota.

Començàvem el partit de forma espectacular, tres pilotes perdudes en 1' seguit de 6' més de no gaire intensitat defensiva i desencert en atac. Després de temps mort local, ens hi posem com toca i parcial de 8-0 a favor en els últims 3' del primer quart.

El segon quart el rival, veient els problemes que tenen a sota els taulells amb els nostres homes interiors i que ens comencem a distanciar al marcador, decideixen posar una zona 2-3 força tancada. Normalment això suposa un problema als primers atacs, però ja sabem com s'ataquen les zones: corrent, per evitar que la posin i circulant ràpid la pilota per trobar forats per penetrar o llançaments exteriors sense defensor. Doncs això, ho hem fet a la perfecció: hem pujat la intensitat defensiva, i amb quatre contraatacs consecutius i dos triples s'ha acabat la zona. Millor quart defensiu del que va de temporada, rebent només 4 punts. Arribàvem a la mitja part amb el partit ja encarrilat (+25).

Pel que fa a la segona part, hem seguit jugant al que es demana, no relaxant-nos ni baixant la intensitat en cap moment i provant coses noves que comencen a funcionar, deixant els últims 20' en +15 de parcial.

Una altra de les bones notícies de partit, és que a falta de 4' per acabar, va entrar en joc per disputar els seus primers minuts en competició oficial aquesta temporada, l'Adrià Quintana, ja recuperat d'un problema que l'ha tingut apartat de les pistes durant 2 mesos. Estem molt contents de que ja estiguis recuperat i puguis tornar a vestir de curt, t'ho mereixes!

Així doncs, 69-29 de resultat final, en un partit excel·lent en defensa i bastant bo en atac, aprofitant les nostres armes ofensives.