Mini masculí: Bàsquet Vilafant 62 - CB Porqueres 111

Han jugat Albert, Jan, Pau S, Pau V, Isaac, Alex C, Nil i ens ha ajudat la Mar, moltes gràcies.

Preveiem un partit disputat i bonic, i traient el primer quart ho ha estat. El Porqueres és un molt bon equip i als que ens agrada el bàsquet ens fa gaudir veure equips tant ben treballats com ells, felicitats. 

Hem començat el partit una mica despistats i això ha fet que, jugant ràpid i bé, el Porqueres agafés una gran avantatge que ja ha sigut irrecuperable.

Però això ha fet que, amb el partit ja perdut, és a dir quan no ha importat el marcador per a els jugadors, hem començat a treballar molt millor i sobretot hem començat a defensar.

La tendència ascendent pel que fa la actitud s'ha confirmat, primer quart a part. Però en dies com avui amb només bona actitud no n'hi ha prou per competir, hem de ser capaços de defensar més i més estona; hem de ser capaços de donar bones passades; i sobretot hem de ser capaços de no perdre la nostra identitat com a equip.

Si bé portem unes setmanes millorant dia a dia el joc estàtic, malgrat encara és massa estàtic, hem deixat de fer aquells sensacionals contraatacs que ens van portar a poder competir equips com l'ADEPAF.

Els entrenadors treballarem per recuperar aquesta essència i sobretot el somriure dels nostres jugadors, que ara fa uns dies que no veiem. I ho farem de la única manera que coneixem, posan't-hi

Treball, treball i treball.

Comentaris