Mini masculí: Bàsquet Vilafant taronja - CEB Girona blanc

Han jugat Isaac, Pau S, Pau V, Albert, Jan i Alex C. i vàrem tenir l'ajuda dels premini Neó, Mar i Laia.

Partit per recuperar el rumb.


Si bé no va ser un partit amb molt bones accions ofensives, especialment en la ocupació dels espais, vàrem recuperar l'ànima i el timó. 

Des de la base del treball, la intensitat i les ganes, podem reprendre les correccions dels detalls que hem de polir, però com que les darreres setmanes havíem baixat aquesta intensitat i gana, estem molt contents de veure que estem de camí de recuperar-la.

Pel que fa el partit les nostres errades especialment al primer quart, amb cistelles senzilles que no volien entrar, han fet que el partit fos molt igualat en el marcador, també la bona feina del Girona que ens ha sorprès positivament.

A partir de la segona meitat hem pecat de porucs i hem estat una mica ansiosos en defensa intentant prendre la pilota des de les accions individuals més que des del treball col·lectiu defensiu, i com que els llançaments de mitja i llarga distància no ens entraven i no érem capaços d'intentar penetrar amb valentia hem anat a remolc. Sent les accions de contraatac les que ens mantenien dins el partit.
Bona circulació de pilota en atac estàtic i bona mobilitat però poca verticalitat.

Aquesta setmana ens posarem a treballar de valent per recuperar conceptes que teniem assolits i que aquest cap de setmana no han sortit tant bé com altres.

Bones sensacions però zero relaxament, la setmana vinent tenim un molt bonic i difícil partit amb el Porqueres que ens ha de confirmar aquesta tornada al rumb. 

Bon cap de setmana i amb ganes de dimarts per poder aportar
Treball, treball i treball.


Comentaris