Mini masculí: Cristinenc - Bàsquet Vilafant taronja

Partit gris, espès.


Han jugat Albert, Pau S, Pau V, Jan, Isaac, Alex C, Daniel, Víktor i Rubén.
Començàvem el dia molt d'hora per trobar-nos a Vilafant i començar la excursió que teníem per davant.

En arribar a Santa Cristina, ens hem trobat unes instal·lacions "xul·les" amb tres camps laterals, en un d'ells hi havia un partit en marxa, però el problema ha estat quan hem vist que justament en aquella pista jugaríem i que el partit no feia massa que havia començat.
Hem començat a escalfar, però sense cistelles, i amb la despistada general que ja arrossegàvem de divendres, fer l'escalfament d'una manera diferent no ens ha ajudat a centrar-nos, ans al contrari.
Seguim, i no ens cansarem de repetir-ho, confonent aspectes tàctics de la defensa que estem perseguint aquest any, i durant tota la primera part i part de la segona ens ha fet anar a la deriva.
I ens hem pensat que ens trobaríem un partit fàcil que ja estava guanyat abans de començar.
L'Albert ja va avisar a tot el grup ahir a l'entrenament "Ens costa jugar contra els últims, sempre ens guanyen".

I a la xerrada del partit els hi hem fet veure que estaven molt més contents els nois del Cristinenc que nosaltres, malgrat haver guanyat el partit.

Aquesta falta de motivació no ens ha passat factura avui però ha de ser un toc sever d'atenció, més enllà del resultat final.

Volem destacar amb molta alegria la participació den Daniel, en Víktor i en Rubén que han fet un partit amb molta il·lusió i ganes, han defensat amb molta força, esperem que segueixin treballant així de bé, BRAVO.

I a la resta, que tinguem en compte que hem de treballar amb més intensitat durant la setmana ja que el "ja ho faré al partit" no funciona mai i comencem a anar justos en alguns aspectes, on la voluntat ja no és suficient.

I ens agradaria acabar en positiu, més enllà de la felicitació als tres reforços d'avui.
Malgrat el partit fluix d'aquest cap de setmana, hem estat capaços de reduir els punts en contra i fer una bona anotació en atac, fruit de un gran percentatge d'encert.

La setmana que bé tornem a tenir una prova de foc de veritat, un equip, els líder imbatut, en que si no estem al 100% ens atropellarà, però estem segurs que la motivació tornarà a estar al màxim. I per aconseguir-ho ens toca una bona setmana de 

Treball treball i treball.

Comentaris