Partit amistós escoleta: Bàsquet Peralada – Bàsquet Vilafant 2007

Excel·lent debut!!!


Han jugat: Teo Elia, Abril Elia, Mar Isidoro, Àlex Dinu, Irene Aparicio, Martí Díaz, Georgina Rocas, Laia Pons, Estel Cebrià, Erica Villegas, Iván Campos i Laia Tejero.

Primer partit de competició d'aquesta nova promoció de 2007, contra un Bàsquet Peralada força més rodat que nosaltres.

Al començament, com era previsible, els nostres jugadors han sortit molt il∙lusionats però una mica desubicats a la pista, i el Peralada ens ha superat clarament. Però a partir del tercer quart, hem començat a agafar-­li «el tranquillo» al partit, hem començat a competir i, en alguns moments, a superar clarament al nostre oponent. La pilota ha començat a entrar dins de la cistella contrària, i la moral ha pujat com l'escuma.

Durant tot el partit, s'ha vist una molt bona actitud defensiva, robant moltes pilotes i agafant molts rebots. Amb la pilota, hem sabut botar i passar amb fluïdesa, i hem acabat moltes jugades amb tir a cistella (fins i tot fent algunes entrades marcant clarament els dos passos) que han acabat amb cistella o amb rebots ofensius que permetien segones opcions.

El més important és que tots el jugadors han participat del joc, tant en defensa com en atac, i han demostrat que hi ha una base fantàstica per anar treballant durant aquesta temporada.

Agrair als nen/es la seva excel∙lent actitud a la pista i a la banqueta, i als pares el seu suport en tot moment. L'equip d'entrenadors hem quedat molt satisfets i amb ganes de tornar a jugar més partits tant bon punt es pugui.

I demà... ens veiem a l'entrenament per continuar aprenent i gaudint del bàsquet !!!






Fotos: Esther Garcia, Lídia Plujà.

I aquí un vídeo amb alguns moments del partit, que han fet arribat la família de la Laia Tejero. Moltes gràcies!


Comentaris