Cadet femení: Bàsquet Vilafant 64 - CE Caldes de Malavella 40

Han jugat: Núria C. (6), Paula (9), Berta (6), Maria (2), Aina V. (11), Emma (19), Núria G., Íngrid (6), Aina A.(5). Tirs lliures (4/11). 4 triples (2 Emma, 1 Aina A., 1 Paula).

Parcials: 12-4; 17-9; 22-14; 13-13.

Hi ha dies que el que passa a la pista és el menys important de tot. I avui era un d'ells. Després de 9 mesos fora l'Aina es tornava a sentir jugadora de bàsquet, moment que companyes, pares, club i entrenadors esperàvem amb moltes ganes per la implicació i el suport que ens has donat quan has estat fora, tot un exemple. Benvinguda de nou Aina, ara toca treballar i acabar de posar-te a punt!

Pel que fa al partit, començàvem la segona volta i ens retrobàvem amb el Caldes, rival dur, incòmode i que sap a què juga, però ha estat molt condicionat per la manca d'encert i la lesió d'una de les seves millors jugadores només començar el primer quart. Per part nostra ha sigut un bon partit, s'ha recuperat la intensitat que havíem perdut setmanes enrere i l'alegria en el joc. Continuem fallant l'infallable i regalant passades increïbles que ens penalitzen massa. Se surt bé de la pressió però quan desconnectem semblem un equip petit amb molta por. Avui, però, els minuts de bon joc han superat els dolents. Ara toca descansar, recuperar energies i seguir treballant com fins ara, moltes felicitats pel 2014 què heu fet. La setmana que ve tornarem a jugar per no perdre ritme, ens veiem llavors, les que no venen bona entrada d'any i el 2015 més i millor!
Foto: Joan Pellicer.


Fotos: Carles Avilés.

Comentaris