Cadet masculí: AE Fornells 41 - Bàsquet Vilafant 71

Convocats: Arnau Pararols (5), Pep Sala (5), Nil Gironès (15), Ferran Baraut (6), Àlex Crespo (-), Pau Isidoro (-), Adrià Quintana (12), Àlex Palomeras (8), Arnau Caritg (4), Ismael Torres (-), Marc Moncanut (7), David Sedano (6). (Falten 4 punts que no es llegeixen bé a l'acta i contant-los tots en surten un total de 72)

Parcials: 8-9 / 12-20 (20-29) / 14-28 (34-57) / 7-14 (41-71)4/12 TLL (33,3%). 2 T3 (Marc i Nil).
13 faltes a favor / 25 en contra.

No tots els partits poden ser tant macos...


Després d'alguns contratemps hem arribat al partit. Els dos primers quarts no hem sabut jugar al nostre joc; hem deixat de ser nosaltres i això a anat en benefici del rival. Tot i això, +9 a la mitja part, insuficient tant a nivell de joc com de resultat.

A la segona part, després de la xerrada al vestidor, hem canviat la mentalitat, hem començat a competir de veritat i jugar al que sabem i en 2' ja hem sentenciat el partit (parcial 0-14). En aquests últims 20' hem pujat la intensitat, i això ens ha portat a cometre bastantes faltes (algunes de molt tontes) i els hem dut masses vegades a la línia, d'on han pogut anotar bastant. Això, més el nostre joc a la primera part és el que no ha permès que la diferència final hagi estat més àmplia. 

Aquesta temporada, i sobretot aquestes últimes jornades, ens estan passant coses (el proper entrenament parlarem quines) que fins ara no havien passat, però que és normal que passin ja que són coses del joc i de tot n'hem d'aprendre, però que un cop viscudes hem d'evitar que tornin a succeir.

Felicitats per la victòria i fins demà!

Comentaris