Cadet masculí: Pia Olot 40 - Bàsquet Vilafant 80

Convocats: Arnau Pararols (6), Pep Sala (7), Nil Gironès (4), Ferran Baraut (3), Àlex Crespo (-), Pau Isidoro (7), Adrià Quintana (1), Àlex Palomeras (11), Arnau Caritg (20), Ismael Torres (6), Marc Moncanut (6), David Sedano (9).

Parcials: 10-24 / 9-20 (19-44) / 9-17 (28-61) / 12-19 (40-80)
16/29 TLL (55,2%). 
21 faltes a favor / 16 en contra.

Ens divertim


Últim partit de l'any (jornada 12), contra el Pia Olot, rival situat a mitja taula, i un clima fresquet a Olot i a la pista.

El clima no ha estat un problema ja que ràpidament l'hem escalfat amb una sortida fulminant de 0-14 en 4'. La resta del partit el podem resumir amb una paraula: constància. Intensitat els 40', bona circulació de pilota, immensos sota taulells (assegurant rebots defensius i carregant com mai el rebot ofensiu) i mantenint el ritme de partit, independentment dels cinc que hi havia a pista. Resultat final doncs, +40, acabant bé l'any i recuperant l'impuls que teníem, però que un partit jugat setmanes endarrere semblava que ens l'havia fet perdre.

En aquest apartat, m'agradaria fer un balanç d'aquest any 2014, i crec que haig de començar amb un GRÀCIES. Heu canviat. Esteu madurant (alguns més que altres, tot s'ha de dir!!). Es veu que teniu ganes d'aprendre, de competir i passar-ho bé, d'ajudar-vos i col·laborar entre vosaltres sense ser egoistes, de creure en els entrenadors i en el que fem i saber el perquè ho fem. Esteu formant un gran EQUIP. Fins no fa molt, d'això se n'havien vist gotes contades però ara ja heu obert completament l'aixeta, i no crec pas que la volgueu tornar a tancar. El 29 brindarem per aquest 2014 i per un 2015 encara millor.

Ara toca gaudir de les vacances de Nadal, el 2-3 de Gener a suar una mica al Torneig de Salt i passat festes, partit importantíssim, contra el CB Quart, en un partit on els dos equips ens juguem el liderat en solitari. La cosa promet!

Felicitats a tots! Ens veiem a l'entrenament.







Fotos: Marta Tarradas. i Elena Matas.

Comentaris