Mini femení: Unió Vedruna 53 - Bàsquet Vilafant 56

Molta intensitat, poca concentració.


Han jugat: Mar, Alena, Martina Julià, Estela, Nora, Núria, Laia, Mercè, Estel, Amàlia, Anna, Xènia.

Primerament felicitar a la Laia pel seu debut. Poques jugadores tenen tantes ganes de pilota el dia del seu debut. FELICITATS!

En clau de partit destacar la intensitat del joc. Sabíem que ens trobaríem un rival intens i hem sabut igualar aquesta intensitat, les vuit parts.

Com a punts negatius destacar que en cap moment hem tancat bé el rebot defensiu (l'ofensiu en canvi ha estat molt ben lluitat) i en l'apartat ofensiu hem fallat molt a l'hora d'entendre determinades situacions, especialment quan hem d'atacar 1x1 i el moviment de pilota, ens hem mogut més a través del bot que no pas a través de les passades.

És molt més important i molt més difícil fer bé els moviments i ser capaç de deixar sol a un company amb una passada o un moviment, però no podem perdonar tant soles contra la cistella.

Aquest partit és segurament el més vàlid per valorar el nostre progrés aquests primers mesos de competició. I heu donat la talla. Evidentment falten molts detalls per polir però la millora de l'equip es comença a notar, sortim contents d'aquest partit, estem molt contents amb vosaltres.

Recordeu que el dia 22 i 29 entrenem!!

Bones festes a tothom i bona entrada d'any!



Fotos: Fina Martí.

Comentaris