Mini masculí: Bàsquet Vilafant taronja - CB Sant Feliu

Varen jugar: Isaac, Pau V., Pau S., Albert, Jan, Àex C., Àlex L, Sergi i Adrià C.

El partit va començar sent força igualat al primer quart, amb molt bones defenses i algunes accions clares de contraatac.

Al segon quart vam baixar la intensitat en defensa i va començar a ser més difícil aconseguir contraatacs clars i ens va costar molt atacar, i aquesta tònica no es va revertir durant la resta de quarts i fins el 7.

Faltava mobilitat i encert. Al créixer la diferència en el marcador, vàrem anar baixant els braços de manera que la diferència es feia més gran i cada vegada competíem menys.

El 7è i 8è quart una vegada els hi vam treure la "pressió" de guanyar el partit ("pressió" que en cap cas els hi hem posat els entrenadors) la imatge general ha millorat.Vàrem plantejar una defensa a tota pista per mirar de recuperar bones sensacions i aconseguir activar-nos i ha servit. Tot i que no hi creiem gaire, és una eina més de la que disposem i farem servir en futures ocasions.

Tot i així estem convençuts que acabarem trobant "la tecla" per aconseguir una activació millor i durant més estona, i aquesta passa per acabar de fer creure als nois en les 4 normes bàsiques que els plantegem.

Estem convençuts que malgrat la casuística del calendari que ens ha posat tots els partits difícils massa junts, hem i serem capaços de plantejar més problemes, i ser més competitius amb tots els equips de la lliga.

Bon cap de setmana, els dimarts seguirem amb ganes i amb
Treball, treball i treball.

Comentaris