Mini masculí: CB Banyoles - Bàsquet Vilafant taronja

Varen jugar Pau V, Àlex C, Albert, Pau S, Jan, Isaac, Sergi C. i vàrem tenir l'ajuda de l'Albert Cuadrado, moltes gràcies Albert.

Partit que acomiadava l'any. Sabíem que era molt complicat ja que havien fet uns resultats similars, això preveia que els dos equips estaríem igualats i el nostre objectiu, al viatjar només vuit, era competir al màxim, i sincerament crec que ho vam aconseguir.

Tots els quarts van ser disputats i amb un bàsquet alegre i dinàmic, malgrat això que ningú pensi que no varem defensar, possiblement, dels equips difícils de la lliga, el dia que vàrem defensar millor.

Molt bones defenses individuals, falta una mica d'agressivitat però ja la treballarem.

La circulació de pilota i les bones decisions en atac (majoritàriament) van ser la tònica tant nostra com del Banyoles.

En resum un molt bon partit de bàsquet, que es va decidir sobretot al setè quart amb un parcial de 12 a 0 que ens va treure, numèricament, de les opcions de guanyar en el resultat.

I ara em permetreu que faci un petit balanç del que portem d'any.

Els entrenadors vàrem començar marcant-nos una sèrie d'objectius, que passaven per treballar uns aspectes concrets (em permetreu que no digui quins) en atac i en defensa, en un grup de 15 nois molt poc homogeni.

En general estem satisfets.

Pel que fa el mini taronja, ens ha tocat una lliga amb, des del meu punt de vista, dos nivells molt diferents. Hi ha una sèrie d'equips, uns 3 o 4 amb molta qualitat. I malauradament per qüestions de calendari ens ha tocat jugar-hi de manera consecutiva. 

Nosaltres ara mateix estem ben bé al mig, ens queden 3 partits per completar la primera volta i seran tres partits difícils o molt difícils, però ja és el que buscàvem,; Una lliga on els nois poguessin competir i aprendre, guanyar i perdre.

L'objectiu no és el resultat però el resultat a vegades ens ensenya on estem i si estem fent les coses bé.

Per tant podem dir que estem contents de l'evolució i la corba d'aprenentatge que estem seguint.

I ara no m'enrotllo més, venen les vacances i ens toca descansar i viure la il·lusió del Nadal per tant i com deia una mare l'altre dia i fins passat Cap d'any.

Descans, descans i descans

Molt Bones festes a tothom.


 


 


Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris